SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Neandertalci niso izumrli, živijo med nami"

4

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Najnovejša znanstvena dognanja so pokazala, da naj bi neandertalci izumrli, ker so tekli slabše kot sodoben človek.

enca (7. 2. 2011 10:40:58) Ja kdo pa je rekel, da so izumrli? Sej so čisto isti kot naši politiki s poševnimi čeli,... he he

Baron (7. 2. 2011 11:38:04) Neandertalci niso izumrli,žive med nami,dokazano.

hardthing (7. 2. 2011 14:21:39) In to je ponovno odkril kdo drug kot AMERIČAN....jim ne verjamem......po Sloveniji jih je kar precej...sam skozi parlament se sprehodiš in se jih nagledaš....pa še takači so DOBRI....

Mnogi Slovenci že težko čakajo odprtje prve Ikeine trgovine pri nas, kot kaže, pa se bodo morali po poceni (po mnenju nekaterih pa kar ceneno) pohištvo še nekaj časa voziti čez mejo.

fred perry (7. 2. 2011 15:20:27) Dobrodošla bi bila bolj ali manj, kot konkurenca, sicer so pa tudi monopolisti, kot sta Rutar in Merkur, verjetno kamen spotike, zakaj Ikee še ni pri nas.Sicer pa morem reči, d ani ni nič posebnega, ene reči so sicer zelo poceni, so pa pol spet druge toliko dražje.Nič posebnega.

Milavec (7. 2. 2011 16:26:00) Delal sem (kot študent) v podjetju, ki izdeluje predalnike in omarice za Ikeo. Kakovost lesa(najcenejši) je totalni podn, lak je potrebno skriti ob prihodu kupca, do zaključne montažne linije je že skoraj vsak lesen lakiran del spraskan, še karton za embalažo si komaj zasluži ta naziv. No, vsaj poceni je ta roba v štacunah. Vzamem jo samo zastonj. Kljub temu podpiram namero za Ikeo v SLO, že zaradi konkurence.

gibbson (7. 2. 2011 16:40:43) Če je ne bo, nismo prav nič zamudili. Imajo trende da padeš dol. Recinom usnjen kauč lahko najdeš samo če si ga prineseš s sabo na sliki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin