Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 2. 2011,
7.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 2. 2011, 7.11

8 let

"Napravil ni nič nezakonitega"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Skesanci si v očeh javnosti hitro naberejo nekaj glasov. Marsikdo se namreč strinja z Binetom Kordežem, ki pravi, da bi morale del krivde za propad Merkurja prevzeti tudi banke.

Persolja (26. 2. 2011 09:05:20) Mah , ja . Sodeč po nastopih pred kamerami , mi je deloval dosti bolj prepričljivo in pošteno kot posamezniki ki ne odstopajo od svojih "pravilnih" postokih in vneto zagovarjajo svoja dejanja ,ki so samo njihova pravilna . Priznal je tudi svoje napake . In to veliko pove o osebku . Dejstvo pa je , da so morali tako početi ,ker so dejansko banke tiste ki denar imajo in ga tudi potem delijo . Seveda ,če pristaneš na pogoje . So pač neka dejstva ,ki pokažejo veliko o posameznikih.

duko (26. 2. 2011 09:25:53) Ne vem odkod nekaterim ideja, da je Kordež kaj ukradel in da je lopov. Napravil ni nič nezakonitega in, če slučajno ne bi bilo krize, bi bil danes spoštovan podjetnik. Seveda ni nobena pomladna cvetlica, vsakemu je všeč denar in imetje, ampak banke in oblast so ga pri njegovih postopkih prej vzpodbujale kot ovirale, ali vsaj opozarjale. Plačal bo visoko ceno, višjo od kateregakoli tajkuna. Je edini, ki svoje napake prizna in tudi pojasni zakaj je do njih prišlo. Žal preveč poštenja tudi škodi.

Miirko (26. 2. 2011 10:16:38) Celo strinjam se z g. Kordežem, za podpis pogodb sta vedno potrebna vsaj dva. Da so bile te pogodbe lahko sploh podpisane, je morala to zagotavljati tudi veljavna zakonodaja. Zakonodajo pa vemo kdo sprejema. Torej? Ni kriv le tisti ki jamlje in ne tisti ki drži žakelj, temveč tudi tisti, ki to omogoča. Krive so tudi vse vlade do sedaj. "Tajkuni" so le izkoristili možnosti, ki so se jim ponujalo. Če bi aktualna opozicija hotela to preprečiti, bi to škodilo le njenim ob naslednjih volitvah.

Matic Munc je trn v peti tako ministru Ivanu Svetliku, policistom, tožilcem in sodnikom kot socialnim delavcem, v intervjuju za SiOL pa je napovedal, da bo v petih letih izrinil centre za socialno delo.

upokojenc (25. 2. 2011 10:48:19) Gospod Matic tuki ste pa zadeli stvar v center.Samo dvomim če bo kaj uspeha kajti te zadeve so tako močno utečene da jih bo zelo težko razkrinkat.Vem kaj govorim vse te stvari sem probal na lastni koži zato za gotovo trdim da so centri v veliki meri naredili ogromno škode otrokom in materam ali očetom.Delali so in še delajo v prid rejnikom ki pa ni nujno da so vsi rejniki samo zaradi denarja ampak se najde tudi kak pošten.Zato podpiram Matica al ukint ali pa čisto spremenit način dela na SC!!!!!

smrttajkunom (25. 2. 2011 10:52:07) CSD so iz lastnih izkušenj za ukinit! In to ne čez 5 let, še to leto!! Groza kaj tam vse doživljaš. In kako so vzvišeni in nezainteresirani. Gospe so tam, kot pravi bogovi. Neznosno, vam povem. In vso to gamad plačujemo mi!! Enako je pa tudi z Zavodom za zaposlovanje! Tam je šele brezobzirnost in papirologija! Tam si manj kot številka! Grozovito kako ta država ne deluje in ne deluje. Niti na ravni nerazvitosti več ne!

Lancelot007 (25. 2. 2011 13:20:31) Gospod Munc vsaka vam čast,eni redki ste,ker si upate in gospod svetlik vas potrebuje za svetovalca.Nepresztano se pojavljajo kritike na CSD posebno pri družinskem nasilju,ko so socialne delavke z inšpektoricami vred usposobljenje za komentiranje zakaj ne morejo pomagati ne pa za pomoč žrtvam.Žrtve so pri njih kandidatke za grmade.tiste ki delajo po varnih hišah so svetle izjeme,pa seveda še kakšna vm,es a drugače so vse na nuli skupaj z varuhinjo človekovih pravic.So odvetnice nasilnežev posilj

Ne spreglejte