Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 4. 2013,
20.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Vesna Vuk Godina

Četrtek, 4. 4. 2013, 20.59

8 let

Med novoizvoljenim županom Fištravcem in Vesno Vuk Godina vre

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
"Andrej Fištravec kot župan Maribora nima več moje podpore," pravi Vesna Vuk Godina in dodaja, da Fištravec uporablja načine delovanja in logiko, za katere meni, da so napačni in da mu bodo škodili.

"Andrej bo namreč tisti, ki bo plačal za napake, ne pa tisti, ki stojijo za njim," po poročanju Večera trdi Godinova. Večer še navaja, da je Godinova s svojim stališčem seznanila tako njega kot skupino Skupaj za Maribor 24. marca, nato pa čez dva dneva tudi izstopila iz skupine, saj, kot pravi ona, skupina ni želela sprejeti, da bi člani v javnosti posredovali mnenja, s katerimi se skupina ne strinja. Poudarja, da ne želi škoditi Mariboru in Fištravcu, sploh pa ne vstajnikom, ki so bili po njenem mnenju instrument v rokah Fištravca in anonimnih operaterjev, administratorjev strani Franc Kangler naj odstopi (FKNO) na Facebooku.

Godinova pravi, da gre pri tem za manipulacijo vstajnikov, Mariborčanov in Mariborčank ter vseh drugih, ki naj bi dobili "marionetni režim, ki ga vodijo drugi". Pri tem sicer imen ne navaja, omenja pa volilni štab in v njem "drugorazrednega novinarja, administratorko, delavca v jezikovni šoli in nekdanjega funkcionarja mariborskega Zaresa". Vuk Godinova tudi navaja, da "so na dan že prilezle pijavke, ki jih prej nismo nikoli videli, so pa zdaj zavohale koristi. Če se vrnemo k argumentom za zaposlitev štabovke, vidimo na delu že tretjo težavo: logiko kadrovanja, ki je janšistična".

Fištravec po poročanju Večera na vse to odgovarja: "Na privatne razlage dr. V. V. Godina sem že prej osebno zadovoljivo odgovoril. Zato bom na njih odgovarjal tudi v medijih, če jih bo V. V. Godina sama javno predstavila. Že zdaj pa lahko povem, da nobena od njenih razlag ne drži."

Ne spreglejte