Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 3. 2017,
9.40

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča DPD Slovenija

Natisni članek

DPD advertorial paket

Četrtek, 9. 3. 2017, 9.40

2 meseca, 1 teden

Kaj enim bolj "paše" popoldne, drugim pa v službi?

Vsebino omogoča DPD Slovenija

Dostava paketa, seveda. Pri podjetju DPD Slovenija prisluhnejo tudi drugim željam uporabnikov in se jim po najboljših močeh prilagodijo.

paket, dostava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Uporabniki imajo danes izjemno moč – moč izbire. Na neizprosnem trgu dostavnih služb, kjer vlada močna konkurenca, lahko uspejo le podjetja, ki so prilagodljiva, hitro odzivna in uporabniku prijazna. Podjetje DPD Slovenija se tega zelo dobro zaveda, zato upošteva želje in pričakovanja svojih uporabnikov in jim nenehno ponuja nove načine za čim lažjo in prijetnejšo izkušnjo sprejemanja in pošiljanja paketov.

Dogovori prek elektronske pošte so se dokazali kot učinkoviti

S kampanjo "Paše mi" želi DPD Slovenija na lahkoten, sproščen in zabaven način znova poudariti, da so jim želje in potrebe njihovih strank na prvem mestu. Tako, kot Vidu "paše" v petek, Neži pa pri sosedu, ima prav vsaka stranka svojo drugačno in upravičeno zahtevo in željo glede dostave paketa, temu primerno pa se podjetje DPD Slovenija približuje na zelo različne načine.

dpd | Foto:

Odločitev za obveščanje strank o dostavi paketa prek elektronske pošte se je že po prvih poskusih pred nekaj časa izkazalo za dobro. Že nekaj dni pred načrtovano izvedbo dostave prejemnika z e-poštnim sporočilom seznanijo z vsemi potrebnimi informacijami in mu ponudijo možnost izbire kraja in časa dostave glede na njegove želje, potrebe in urnik.

Na izbranem naslovu ali dostavni točki, ki naj bo največ 15 minut stran

Tako dan pred dostavo prejemnik paketa prejme SMS in/ali elektronsko pošto z informacijo o datumu dostave in povezavo do FMP portala (Follow My Parcel), ki prejemniku nudi možnost, da pogoje dostave prilagodi svojim željam in obveznostim. Po kliku na povezavo lahko spremeni želeni kraj dostave – v službo, k sorodniku, sosedu ali pa ga prevzame na bližnji Pickup točki. Teh je v Sloveniji trenutno nekaj več kot 470, od tega 312 Petrolovih bencinskih servisov. Število Pickup točk ves čas narašča, mi pa na takšen način poskrbimo, da če prejemniku paketa iz različnih razlogov termin in mesto dostave paketa ne odgovarjata, lahko le tega prevzame na izbrani Pickup točki v roku petih delovnih dni.

Dodatno, zjutraj na dan dostave prejemnik še enkrat prejme sporočil o času dostave - s pomočjo storitve Predict in 1-urnega časovnega okvirja, DPD poskrbi  da prejemnik paketa nikoli ne čaka in ne pozabi na dostavo!

DPD Slovenija | Foto: DPD Foto: DPD

Zgovorne številke

V podjetju DPD Slovenija so veseli in ponosni na nenehno rast prometa, ki po njihovem prepričanju dokazuje, da stranke prepoznavajo njihova prizadevanja in prilagodljivost. Lansko leto so namreč končali s 30-odstotno rastjo prometa, saj so v Sloveniji v tem času dostavili več kot dva milijona paketov.

Več informacij na www.dpd.si ali pišite na pasemi@mojdpd.si.

Ne spreglejte