Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 11. 2021,
11.30

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

6

Natisni članek

policija Koper truplo

Ponedeljek, 29. 11. 2021, 11.30

2 leti, 4 mesece

Nad Izolo našli neznano moško truplo #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

6

Najdeni predmeti, ki jih policija povezuje s pokojnim najdenim na območju Dobrave nad Izolo. | Na kraju najdbe trupla so bili najdeni predmeti, med drugim pištola znamke Kandar S2.  | Foto PU Koper

Na kraju najdbe trupla so bili najdeni predmeti, med drugim pištola znamke Kandar S2.

Foto: PU Koper

Policisti ugotavljajo identiteto trupla, ki so ga 12. oktobra letos našli na območju Dobrave nad Izolo, v gozdičku pod povezovalno cesto Belveder-Strunjan. Po mnenju inštituta za sodno medicino je smrt pokojnega nastopila najmanj pred od šestimi do osmimi meseci ali še prej. Na truplu ni bilo najdenih nobenih sledi ali znakov nasilja, so sporočili s Policijske uprave Koper. 

Gre za moškega, starega od 55 do 70 let, srednje postave, ovalnega obraza, osivelih las. Na desni strani trebuha je slabo vidna brazgotina, pod katero je kirurška mrežica zaradi operativnega posega kile. Oblečen je bil v polo majico modre barve z napisom, spodnji del trenirke modrosive barve, obute je imel štirislojne nogavic in športne čevlje znamke Merrell, št. 42, črne barve z rdečo črto. Na desni nogi v predelu gležnja je bila najdena bakrena zapestnica, obložena z zeleno patino.

Na kraju najdbe trupla so bili najdeni predmeti, ki jih povezujejo s pokojnim in ki bi lahko pripomogli k identifikaciji tega: sekira znamke Idtools, zračna pištola znamke Kandars S2 (brez nabojev), črn nahrbtnik, v katerem je bila siva dolga majica, brisača, časopis Delo s 1. 8. 2020 in sobotna priloga Dela z 18. 7. 2020, del črne nogavice znamke Cat in del potiskanega papirja z ročno napisanimi besedami. Pri ogledu okolice je bila na tleh v bližini najdena še modrozelena kapa.

Fotogalerija
1 / 6

Identiteta moškega do tega trenutka še ni znana. Če ste na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznali pokojno osebo ali bi imeli kakršnekoli informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi identitete, o tem čim prej obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200.

slovenska policija
Novice Devet osumljenk zaradi tatvin v pripor
Ne spreglejte