SiolNET. Dom Vrt in okolica
Vsebino omogoča Eurogarden
  • Messenger
  • Messenger
NAJ TRAKTOR

Zadnji mesec izbora Naj traktor #nagradna igra

Vsebino omogoča Eurogarden

Poteka že tretji mesec velike nagradne akcije, v kateri z vašimi glasovi iščemo NAJ TRAKTOR. Med vsemi, ki boste oddali svoj glas, bomo 7. julija izžrebali glavno nagrado, in sicer vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD v vrednosti 2.199,99 evra.

Eurogarden | Foto:

Trato okrog hiše, vrt in okolico moramo pripraviti na prihajajoče tople mesece, okrog stezic začenjamo odstranjevati plevel in osvežimo travo ter trajnice. Zdaj je čas, da si naredimo načrt, kako bo letos videti okolica naše hiše. Pri vrtnih opravilih nam je zmogljiv in okreten vrtni traktor lahko v veliko pomoč.

Druga sezona izbora za NAJ TRAKTOR:

GLASUJTE TUKAJ.

GLAVNA NAGRADA: Traktor za prave užitke med košnjo

XD150HD Eurogarden | Foto:

Tudi letos lahko pred novo vrtnarsko sezono oddate svoj glas za "NAJ TRAKTOR". Glasovanje bo trajalo kar tri mesece. Na koncu glasovanja pa bomo med vsemi, ki boste v treh mesecih glasovali za svojega favorita, izžrebali nagrajenca, ki bo prejel čisto nov vrtni traktor, ki ne sme manjkati na nobenem malce večjem vrtu, in sicer vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD v vrednosti 2.199,99 evra.

Vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD je izjemno vsestranski in zmogljiv stroj s stranskim izmetom, s katerim boste zlahka pokosili srednje velike vrtne površine do velikosti štiri tisoč kvadratnih metrov, kjer z ročno kosilnico nikakor ne morete biti konkurenčni. S pravim vrtnim traktorjem, na katerega se lahko udobno usedete in ga krmilite z volanom, boste zares začeli uživati pri delu okrog hiše. S traktorjem CASTELGARDEN, ki ima stranski izmet pokošene trave in je idealen za urejanje zaraščene in divje trave, zahvaljujoč impresivni širini košnje v izmeri 98 centimetrov, je skrb za urejeno okolico hiše pravi užitek.

Glavno žrebanje bo 7. 7. 2022.

MESEČNE NAGRADE: vsak mesec praktična darila za sodelujoče

Eurogarden | Foto:

Med vsemi, ki boste glasovali za NAJ TRAKTOR, vsak mesec izžrebamo nagrajence, ki bodo prejeli eno od naslednjih nagrad:

Nagrajenci prvega mesečnega žrebanja so:

Nataša Klemenčič

Janko Krušič

Marko Segulin

Sara Šuštaršič

Nagrajenci drugega mesečnega žrebanja so:

Eda leban

Žiga Lužar

Vukotič Peter

Nagrajenci tretjega mesečnega žrebanja so:

Toni Uranjek

Vida Nebec

Janez Luzar

Čestitamo!

Datum glavnega žrebanja: 7. 7. 2022.

Veliki zmagovalec aprilskega glasovanja

Med vsemi glasovi, ki ste nam jih poslali v prvem krogu glasovanja, je največ glasov prejel vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD.

Med favoriti, ki smo jih predstavili aprila, so bili naslednji traktorji:

1. Za lepo trato: vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD

2. Za večje površine: vrtni traktor CASTELGARDEN XDC150E

3. Za velike površine: vrtni traktor CASTELGARDEN KS XDC160HD

4. Za večje površine s košem: vrtni traktor CASTELGARDEN XDC180HD

5. Za večje površine s košem: vrtni traktor RAMDA PRO TC8416H


Ta mesec lahko glasujete med naslednjimi vrtnimi traktorji:

Predstavljamo pet favoritov, ki se bodo potegovali za vaš glas v tretjem krogu nagradnega glasovanja. Odlikuje jih zmogljivost motorja, robustnost šasije in izjemna širina košnje trave. Nekateri med njimi imajo košaro za pokošeno travo, drugi imajo možnost priključkov, vsi predstavniki meseca maja so primerni za zelo velike porvšine.

Enemu od petih favoritov meseca maja lahko v spodnjem obrazcu oddate svoj glas in se tako uvrstite v žrebanje za izjemno nagrado.

1. Za lepo trato: vrtni traktor CASTELGARDEN XD150HD

Zmogljiv vrtni traktor poganja enovaljni motor, hidrostatični menjalnik s pedalom pa omogoča lažje upravljanje hitrosti. Ima ergonomsko oblikovan sedež, ki zagotavlja večje udobje med delom.

XD150HD Eurogarden | Foto: - Motor: enovaljni bencinski STIGA ST450, 432 cm3.

- Širina rezanja: 98 cm.

- Brez koša, stranski izmet.

- Višina košnje: 7 pozicij, 25–80 mm.

- Primeren za košnjo do 4.000 m2

- Rezervoar goriva: 6 litrov.

2. Za večje površine: vrtni traktor s košem CASTELGARDEN PTX210HD

Vrtni traktor CASTELGARDEN PTX210HD s košem ima bencinski motor z zračnim hlajenjem, je preprost za uporabo z možnostjo uporabe vlečnih priključkov.

PTX210HD Eurogarden | Foto: - Motor: dvovaljni bencinski STIGA ST 650 TWIN, 635 cm3.

- Širina rezanja: 102 cm.

- Zračno hlajenje.

- Tip pogona: HYDRO.

- Prostornina košare: 300 l.

- Višina košnje: 7 pozicij, 30–90 mm.

- Primeren za košnjo do 7.000 m2

- Rezervoar goriva: 7 litrov.

3. Za velike površine: vrtni traktor CASTELGARDEN PTX230HD

Vrtni traktor CASTELGARDEN PTX230HD ima prostoren stranski koš in je primeren za res velike površine.

PTX230HD Eurogarden | Foto: - Motor: dvovaljni bencinski STIGA ST 650 TWIN, 635 cm3.

- Zračno hlajenje.

- Tip pogona: HYDRO.

- Širina rezanja: 122 cm.

- Višina košnje: 7 pozicij, 30–90 mm.

- Prostornina košare: 300 l.

- Primeren za košnjo do 8.000 m2.

- Rezervoar goriva: 7 litrov.

4. Za večje površine s košem: vrtni traktor CASTELGARDEN XHT240-4WD

Vrtni traktor za večje površine CASTELGARDEN XHT240-4WD ima veliko kapaciteto koša, izjemno širino košnje in pogon na vsa štiri kolesa.

XHT240-4WD Eurogarden | Foto: - Motor: dvovaljni bencinski STIGA ST 650 TWIN, 635 cm3.

- Zračno hlajenje.

- Tip pogona: HYDRO-4WD.

- Širina košnje: 122 cm.

- Nastavitev višine košnje z ročico 9 stopenj.

- Višina košnje od 25 mm do 100 mm.

- Kapaciteta koša: 360 l.

- Primeren za košnjo do 9.000 m2.

- Rezervoar goriva: 10 litrov.

5. Za večje površine s košem: vrtni traktor RAMDA PRO TC8416H

Vrtni traktor za večje površine RAMDA PRO TC8416H ima veliko kapaciteto koša in možnost uporabe vlečnih priključkov.

Eurogarden Ramda TC8416H | Foto: - Motor: enovaljni bencinski GGP 7750, 452 cm3.

- Širina košnje: 84 cm.

- Nastavitev višine košnje z ročico 7 stopenj.

- Višina košnje od 25 mm do 80 mm.

- Kapaciteta koša: 240 l.

- Dimenzija koles: spredaj 13x5.00-6", zadaj 18x6.50-8".

- Primeren za košnjo do 4.000 m2.

Slovenski vrtni traktorji, ki olajšajo delo na vrtu

Slovenska blagovna znamka RAMDA, ki vključuje vrtne stroje, orodje, zaščitno opremo ter dodatke za vrt, dom in urejanje okolice, je plod slovenskega znanja in razvoja. V podjetju Rotar so najbolj ponosni na široko ponudbo najrazličnejših vrtnih traktorjev, ki vsakemu lastniku močno olajšajo skrb za okolico hiše.

Profesionalne izdelke za urejanje okolice in vrta proizvajajo in razvijajo v najuglednejših tovarnah po svetu. Ponudba slovi po kakovostni zasnovi in vzdržljivosti, saj je celoten program izdelan iz najboljših materialov, obenem pa upoštevajo visoka estetska in dizajnerska merila. Ekipa strokovnjakov ponudbo vsako leto dopolnjuje.

Izdelki RAMDA se zaradi dobrega oblikovanja, vzdržljivosti ter razmerja med kakovostjo in ceno uvrščajo med najbolj priljubljene znamke zelenega programa. V svojem širokem prodajnem programu pa niso pozabili niti na najmlajše navdušence nad vrtnarjenjem.

RAMDA zagotavlja dober poprodajni servis z več kot 120 pooblaščenimi serviserji in nadomestne dele tudi po pretečenem petletnem garancijskem obdobju. Za blagovno znamko RAMDA stoji ekipa strokovnjakov z izkušnjami na področju servisa in poprodaje. RAMDA zagotavlja dober poprodajni servis z več kot 120 pooblaščenimi serviserji ter nadomestne dele tudi po pretečenem 5-letnem obdobju.

Vodilna evropska znamka za kosilnice in vrtno opremo

Castelgarden | Foto: Blagovna znamka Castelgarden ponuja dodelan in ekskluziven italijanski dizajn.

Z razvojem izdelkov si prizadeva ohranjati učinkovitost, moč, zmogljivost in udobnost košnje tudi v najtežjih pogojih. Castelgarden izdelki izpolnjujejo potrebe vseh tistih, ki z veseljem skrbijo za svoj vrt. Pohvalijo se lahko z zmogljivostjo, varnostjo, tehnološko naprednodnostjo, estetiko in enostavno uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete izdelek za domačo ali profesionalno uporabo, je Castelgarden idealen partner, ki bo v vseh letnih časih ohranjal vašo strast do narave.

V Vrtnem centru Eurogarden se zavedajo pomena lepo urejenega vrta, zato vam z veseljem pomagajo s koristnimi nasveti! >>>

Eurogarden Rotar | Foto: Vrtni center Eurogarden je trgovska blagovna znamka družinskega podjetja Rotar, ki je plod več desetletij trdega dela in nenehnega razvoja. Eurogardni na Dobrovi pri Ljubljani, v Krškem ali Splitu so vedno pravi naslov za pomoč pri urejanju vrta, doma in okolice ali večjih površin. Oskrbimo tako ljubitelje kot tudi profesionalne vrtnarje, vinogradnike, gozdarje in kmetovalce.

Preberite še:

Eurogarden Dom Vrtni stroji, ki ne smejo manjkati na nobenem vrtu Eurogarden Dom Najlepše balkonsko cvetje in lonci za rože te sezone Eurogarden Rotar Dom Navdušen karting dirkač iz nič ustvaril največji vrtni center v Sloveniji Eurogarden Dom Preverite, kdo je srečni prejemnik vrtnega traktorja Eurogarden Dom Kaj vse moramo postoriti pred sezono piknikov?

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin