Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 3. 2021,
7.16

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

plevel Gardena PR članek

Ponedeljek, 1. 3. 2021, 7.16

3 leta, 2 meseca

Učinkovito nad plevel

Odstranjevanje plevela brez kemikalij

Oglasno sporočilo

Lastniki vrtov vlagajo veliko časa in truda v odstranjevanje plevela z vrtnih gredic, trate in tlakovanih površin. Potke, obdane s prelepim cvetjem, plodne zelenjavne grede, bogata zelena trata in nadležni plevel, ki nas vsako leto znova preseneti.

Plevel v travi, na gredah in med tlakovci se vsako leto znova pojavi in otežuje delo vrtnarjev in lastnikov vrtov. | Foto: Plevel v travi, na gredah in med tlakovci se vsako leto znova pojavi in otežuje delo vrtnarjev in lastnikov vrtov.

Vsem ljubiteljem vrtnarjenja za lažje odstranjevanje plevela priporočamo, da najprej z rahljalnikom zemlje sprostite prst okrog plevela. Ko je prst delno zrahljana, z manjšim ročnim orodjem ali grabljicami odstranite ohlapen plevel. Bodite pozorni, da pri odstranjevanju plevela izvlečete tudi korenine. Ne izvlecite prevelike količine zemlje in pazite na bližnje rastline. Ko plevel odstranite, zakrpajte izdolbene luknje z zemljo.

Najprej razrahljamo prst okrog plevela in ga nato skupaj s koreninami odstranimo. | Foto: Najprej razrahljamo prst okrog plevela in ga nato skupaj s koreninami odstranimo.

Lepotna nega za vaš travnik

Izrezovalnik plevela odstrani regrat s trate enostavno in hitro, brez pripogibanja ter umazanih rok. Le vbodite ga v zemljo, zasukajte in povlecite. Naravno odstranjevanje brez uporabe kemikalij omogoča brezskrbno igro otrok in živali na vrtu.

GARDENA Izrezovalnik plevela pomaga odstraniti trdovratni regrat skupaj s korenino preprosto in učinkovito, kar iz udobnega pokončnega položaja. Dve patentirani rezili omogočata preprost vbod v zemljo. Majhna razdalja med rezili olajša natančno delo, sprožilni mehanizem pa omogoča praktično odstranitev plevela, brez pripogibanja in umazanih rok. Potreben je le pritisk gumba na ročaju.

Vbodite v zemljo, zasukajte in izvlecite neželen plevel. | Foto: Vbodite v zemljo, zasukajte in izvlecite neželen plevel.

Odstranjevanje plevela iz rež med tlakovci

Plevel se pogosto pojavi v ozkih režah med tlakovci in ploščicami na terasi. Dva nova nastavka iz priročnega sistema combisystem vam pomagata, da se s plevelom spoprimete brez težav.

GARDENA Kombinirano strgalo 2-v-1 s tankim rezilom iz nerjavnega jekla odstrani plevel iz ozkih reže, ukrivljeno rezilo pa poskrbi za širše reže. Orodje lahko združite s poljubnim držalom combysystem, tako za velika kot za majhna orodja. GARDENA Čistilnik za reže 3-v-1 z rezili iz nerjavnega jekla in kovinskimi ščetinami je idealen za odstranjevanje mahu iz rež med tlakovci ali za pometanje odstranjenega plevela. Rezilo pri obrabi preprosto zamenjate. GARDENA ponuja 25-letno jamstvo na odstranjevalnike plevela combisystem.

Različna rezila poskrbijo za odstranjevanje plevela iz ozkih in širokih rež med tlakovci, ob zidu in na potkah. | Foto: Različna rezila poskrbijo za odstranjevanje plevela iz ozkih in širokih rež med tlakovci, ob zidu in na potkah.

Odlična orodja combisystem

Orodja iz sklopa vrtnih pripomočkov GARDENA combisystem ponujajo raznolik nabor za vsa vaša vrtna opravila. Eno držalo poskrbi za udobno in priročno shranjevanje in preprosto namestitev posameznih orodij. Privarčujete s prostorom in prilagajate dolžino orodja glede na želeno opravilo.

Gardena plevel | Foto: GARDENA - "Skrbno zatiranje plevela"

S spletno registracijo nakupa izdelka GARDENA combisystem* lahko sodelujete v žrebu, v katerem bomo 10 srečnežem podarili GARDENA Set osnovnega orodja, 8965-30.

Nagradna igra traja od 15. 2. do 22. 3. 2021, registrirate lahko en izdelek. Več informacij o pogojih sodelovanja najdete na spletni strani www.gardena.si/skrbno-zatiranje.

* izdelki GARDENA, navedeni na akcijskem letaku in na spletni strani.


Naročnik oglasne vsebine je Gardena.

Ne spreglejte