Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 8. 2020,
7.16

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Keysoff.com advertorial

Sreda, 12. 8. 2020, 7.16

2 meseca, 1 teden

Nadgradite v boljši in varnejši operacijski sistem Windows na Keysoff.com!

Windows 10 že za 8,58 €

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Imate počasen operacijski sistem? Vam vaš stari operacijski sistem še vedno pošilja varnostna opozorila? Čas je, da nadgradite v hitrejši in varnejši operacijski sistem Windows 10. Če Windows 10 združite z MS OFFICE, bo vaš osebni ali prenosni računalnik postal neustavljiv! Še danes nadgradite v boljši in varnejši Windows po posebni ceni na Keysoff.com, kjer poteka razprodaja programske opreme.

Keysoff | Foto:

Zakaj bi morali nadgraditi v operacijski sistem Windows 10 še danes?

Windows 10 je prihodnost operacijskih sistemov in takšnega operacijskega sistema Windows še niste videli. Z izboljšano različico lahko opravite več stvari hkrati in ste pri tem še varnejši. Ob nakupu operacijskega sistema Windows 10 pridobite tudi svojo digitalno pomočnico Cortano, ki se odziva na govorne ukaze. Ali ni to super? Preglednejši in zmogljivejši Windows 10 je končno tu, ne odlašajte z nadgradnjo.

Ponudba programske opreme na spletni strani Keysoff.com

Še danes nadgradite v Windows 10 po naši neverjetni ceni. Želite le MS OFFICE? Oglejte si tudi našo posebno ponudbo za programe MS OFFICE.

Kupite Windows 10 in MS OFFICE skupaj ter si tako zagotovite velik prihranek in boljšo izkušnjo z vašim osebnim ali prenosnim računalnikom.

1. Dodatnih 42 % prihranka pri nakupu operacijskega sistema Windows 10 s kodo: KK42.

2. Dodatnih 57 % prihranka pri nakupu programa Office 2016 s kodo: KK57

3. Dodatnih 55 % prihranka pri nakupu drugih programov MS Office s kodo: KK55


O Keysoff.com

Naše stranke z vsega sveta nakupujejo pri vodilnem prodajalcu originalnih računalniških iger in licenčnih ključev za programsko opremo. Poleg odlične izbire in široke ponudbe licenčnih ključev strankam ponujamo tudi celodnevno tehnično podporo. Ko nakupujete na Keysoff.com, ste lahko prepričani, da sodelujete z zanesljivim podjetjem, ki prodaja le originalno programsko opremo. Kadarkoli nam lahko pošljete e-sporočilo na naslov service@keysoff.com in naša podporna ekipa vam bo v najkrajšem možnem času priskočila na pomoč.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte