SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Novi podatkovni paketi za Mobiuporabnike

4

termometer

Paketi Mobi Mobilni Internet z zakupljenimi količinami 100 MB, 500 MB in 1 GB bodo 15. januarja 2012 nadomestili sedanja podatkovna paketa Mobi Internet S in Mobi Internet M.

Mobiuporabniki bodo lahko vklapljali pakete glede na pričakovano porabo, saj vsak paket velja za obdobje 30 dni. Mesečno nadomestilo za najmanjšega od treh novih paketov bo znašalo 7 evrov, za petkrat večjo količino bo treba odšteti samo 5 evrov več, za gigabajtni paket pa je mesečna cena 15 evrov.

Neporabljene količine ni treba izgubiti Zakupljene količine veljajo za prenos podatkov GPRS/UMTS v Mobitelovem omrežju. Prenos podatkov nad zakupljeno količino se obračuna po rednem ceniku, morebitna neporabljena količina pa po 30 dneh zapade.

Mogoče pa jo je "rešiti" tako, da se pred iztekom veljavnosti podatkovnega paketa znova vklopi kateri koli od teh paketov; v tem primeru se količina novega paketa in morebitna neporabljena količina dotedanjega paketa seštejeta, za skupno količino pa velja nov 30-dnevni rok.

Vklop še vedno s kratkim sporočilom na 1918 Vklop novih paketov poteka na običajen način, prek kratkega sporočila (SMS) na številko 1918 z ustrezno ključno besedo: MOBI100MB, MOBI500MB ali MOBI1GB. Vklop je možen, če dobroimetje na računu Mobi zadošča za plačilo želene storitve, uporabnik pa v vsakem primeru prejme kratko sporočilo z obvestilom, ali je bil vklop uspešen ali ne.

Do vključno 14. januarja bo še vedno mogoče vklopiti tudi dosedanja paketa Mobi Internet S in Mobi Internet M, pri čemer bo cena slednjega izenačena z novim paketom z zakupljenimi 100 megabajti, s 15. januarjem bodo na voljo le še novi podatkovni paketi Mobi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin