SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na kolesarskih stezah dve električni kolesi več

1

termometer

Nagradna igra Telekoma Slovenije, ki spodbuja uporabo okolju bolj prijaznih računov, je z majskim žrebom dobila nova nagrajenca.

Električno kolo sta prejela Irena Butoln iz Ljubljane in Franc Jeglič iz Naklega, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani pa jima je eko-nagradi predala vodja centra Vesna Petrović Žargi.

Z nagradno igro Telekom Slovenije nagrajuje vse naročnike E-računa ali skupnega računa in kot družbeno angažirano podjetje spodbuja uporabo sodobnih plačilnih metod in okolju prijaznega poslovanja. V nagradni igri lahko še do konca junija sodelujejo vsi naročniki, ki se odpovedo računu v papirnati obliki in namesto le-tega naročijo E-račun ali skupni račun za storitve Mobitel, SiOL oziroma fiksne telefonske storitve. S tem prispevajo k manjšemu številu izdanih tiskanih računov, zato v zahvalo prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, hkrati pa se uvrstijo v nagradno žrebanje za glavno nagrado, električno kolo LMTDF-06L.

Vse, kar morajo za sodelovanje v nagradni igri storiti, je, da ustrezno izpolnijo obrazec za naročilo E-računa oz. skupnega računa za storitve ali spletni obrazec nagradne igre, ki ga najdejo na spletnem mestu družbe v zavihku Zasebni uporabniki, Storitve, E-račun oz. v sklopu Nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki, ki so na E-račun oz. skupni račun že naročeni.

Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, skupno pa bo podarjenih osem električnih koles. Naslednje nagradno žrebanje bo 11. junija.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin