SiolNET. Avtomoto Novice
2,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj bodo policisti v Albaniji počeli z električnimi golfi?

2,60

termometer

Čeprav Albanija še ne premore javnih polnilnic za električna vozila, je njihova policija na uporabo dobila vsaj 11 električnih volkswagen e-golfov.

Električni volkswagen e-golfi imajo realni doseg od 100 do 150 kilometrov. Električni volkswagen e-golfi imajo realni doseg od 100 do 150 kilometrov.

Polniti jih bodo morali le na policijskih postajah

Albanija se je vpisala med redke evropske države, kjer ima policija v svoji floti že električna vozila. Notranji minister Saimir Tahiri je predstavil okrepitev v obliki električnih volkswagen e-golfov, ki so jih Albanci že prejeli za uporabo.

Kakšen bo njihov namen, ni natančno znano. Albanija za zdaj namreč v okolici večjih mest in na bencinskih črpalkah še ne premore niti ene javne polnilnice za električna vozila, zato jih bodo morali policisti polniti le na svojih policijskih postajah. Ker je v e-golfa vgrajen komaj 3,2-kilovatni polnilec, polnjenje za doseg od 100 do 150 kilometrov traja več ur in zato avtomobili prav gotovo ne bodo namenjeni bliskovitim policijskim posredovanjem ali lovu za nepridipravi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 38
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin