Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 1. 2022,
16.18

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

debelost dieta hujšanje PR članek

Sreda, 5. 1. 2022, 16.18

2 leti, 3 mesece

Ste obsojeni na debelost? Ne, če ...

Oglasno sporočilo

... se nehate mučiti z dietami in telovadbo. To nima smisla. V nekem trenutku imate dovolj misli o vsaki drobtini in prisile v sklece. Pa vendar lahko v 21 dneh izgubite 16 kg!

slim_01 | Foto:

KAKO TO DOSEČI?

Prenehajte razmišljati o gibanju in štetju kalorij. To je preteklost. Zdaj lahko z avto-ketogeno formulo preprosto kurite maščobe, ne da bi utrudili sebe in svoje telo. Kot ve vsak prehranski strokovnjak in trener, je demotivacija najslabša. Zato tudi oni uporabljajo to formulo.

NA ČEM TEMELJI?

Delovanje temelji na shemi, podobni ketogenski dieti. Torej na hitrem izgorevanju maščob in pretvorbi v energijo. Zato uporabniki te formule trdijo, da lahko premika gore. Razlika? Ostanejo vam ogljikovi hidrati: kruh, testenine, riž, pica in celo piškoti.

slim_02 | Foto:

EKSPRESNO HUJŠANJE

Avto-ketogena formula deluje radikalno. Že od prve uporabe pride do maščobe, tudi tiste, ki je globoko skrita. Vsako celico udari kot kladivo. Razdeli jo na energijske atome. Proces hujšanja je tako hiter, da imate po 21 dneh 16 kg manj! Rekorderji so v 42 dneh izgubili celo 35 kg.

slim_03 | Foto:

ZA KOGA JE?

Formula je za vse, ki so siti svoje postave. Ni pomembno, ali je ta posledica pomanjkanja gibanja, bolezni ali zdravil. "Šlaufi" maščobe, težko dihanje, težave s sklepi, vse večja oblačila. Čemu je to potrebno? Spremenite vse to v veselje − v vitko, postavno telo.

slim_04 | Foto:

KAKO UPORABITI FORMULO?

Preprosto, saj ste upravičeni do sofinanciranja. Kliknite na spodnjo povezavo:

Prejmite sofinanciranje in v 21 dneh brez napora shujšajte 16 kg >>

 Naročnik oglasnega sporočila je Benefit Pte. Ltd.

Ne spreglejte