SiolNET. Trendi Ustvarimo boljši svet
Siol.net
  • Messenger
  • Messenger
Lidlov prometni test

Lidl nagrajuje vaše znanje o prometu

Siol.net

Danes je prvi šolski dan, ko bodo naše ceste napolnili šolarji, številni izmed njih se bodo prvič srečali s cestnoprometnimi pravili, zato potrebujejo odrasle, ki jim bomo za zgled.

Ste prepričani, da še vedno poznate vsa pravila vedenja v prometu? Kdaj velja desno pravilo, kako se vključimo v promet v krožišču, kako se vozimo po enosmerni cesti in kaj pomenijo znaki prometnega policista? Se spomnite še vseh cestnoprometnih predpisov?

Rešite kviz na Facebookovi strani Lidl Slovenija, ki je hkrati poučen in zabaven, saj se boste ob osveževanju spomina potegovali tudi za privlačne nagrade, podeljuje jih podjetje Lidl Slovenija.

Znanje je temelj za varno vožnjo

Vsako znanje je treba osvežiti, tudi znanje o cestnoprometnih predpisih, ki so precej obširni, z leti pa so se nekatera pravila tudi spremenila, zato je prav, da znanje ves čas osvežujemo.

Danes je prvi šolski dan, ko bodo naše ceste napolnili šolarji, številni izmed njih se bodo prvič srečali s cestnoprometnimi pravili, zato potrebujejo nas odrasle, ki jim bomo za zgled: z vedenjem in znanjem.

Prav zato je Lidlov prometni test odličen pripomoček, s katerim bomo pripomogli k višji prometni kulturi in večji varnosti na naših cestah.

Obiščite stran Lidla Slovenija na Facebooku, rešite test in preverite, kje vaše znanje najbolj peša!

In nagrade?

Lidl Slovenija bo vaše znanje tudi nagradil:

‒ glavna nagrada: dvominutno nakupovanje v Lidlu,

‒ nagrada za najbolje uvrščene: trikrat bon za nakupe v trgovinah Lidl v vrednosti 50 evrov,

‒ dnevne nagrade: bon za nakupe v trgovinah Lidl v vrednosti 20 evrov.

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin