SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
V videoteki DKino!

Arizona

Arizona | Arizona © 2018 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.  | Foto:
Arizona © 2018 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Temačen komični triler o materi samohranilki in nepremičninski agentki, katere življenje se obrne na glavo, potem ko postane priča umoru.

ZDA │ 2018 │ 80 min. │ Komični triler

R: Jonathan Watson I: Danny Mcbride, Rosemarie DeWitt, Luke Wilson, Elizabeth Gillies

IMDb: 5,8/10 │ Rotten Tomatoes: 43 % │ Uporabniki Googla: 73 %

Arizona leta 2009. Kriza z nepremičninami se zaostruje in napetost na trgu narašča, nepremičninska agentka Cassie pa se bori za preživetje svojega posla.

Nekega dne postane priča umoru in njeno življenje se obrne na glavo. Ko jo morilec zvabi v svojo hišo, se stvari nepričakovano zapletejo.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

"Danny McBride je v svoji najbolj smešni in najstrašnejši izdaji v Arizoni – temno komičnemu filmu noir, ki učinkuje kot nasilen triler in kot neusmiljena satira preveč razširjenih ameriških sanjačev."  Noel Murray, Los Angeles Times


"Temačen komični triler, ki učinkuje na obeh straneh kovanca, pri čemer črna komedija deluje dobro, srhljivi del je pa spodoben." Emilie Black, Cinema Crazed


"Film Arizona je svojevrstno nor, a je tudi ozemljen na svoj način. Zaradi nekaterega šokantno nasilnega razvoja na začetku filma se vložki zdijo resnični vse do te mere, da boste verjeli, da se lahko potem karkoli zgodil." Adam Chitwood, Collider


Napovednik filma Arizona:

Zanimivosti:

  • Film so premierno prikazali na festivalu neodvisnega filma Sundance.
  • To je celovečerni režijski prvenec Jonathana Watsona.
    Arizona | Foto: Ta je pred tem delal kot pomočnik režiserja ali režiser pomožne ekipe pri filmih kot so Zelena milja (1999), Vsemogočni Evan (2007), Divje mrhe (2009), 21 Jump Street: Mladenič v modrem (2012), Konec je tu (2013) in Mojster za katastrofo (2017).
  • Watson je bil tudi režiser pomožne ekipe pri HBO-jevi TV-seriji Pomočnika ravnatelja (2016-2017), v kateri je prav tako igral Danny Mcbride.
  • Seth Rogen je pristal na manjšo vlogo v filmu, da bi naredil uslugo Dannyju McBridu. Oba igralca sta že vrsto let dobra prijatelja. Rogen v odjavni špici filma sicer ni naveden kot član igralske zasedbe.
TV-priporočila: satirični filmi Trendi Kakovostna satira je vedno dobra izbira
 Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Šivilja Trendi Šivilja (The Dressmaker) Narod morilcev Trendi Narod morilcev (Assassination Nation) Zimsko jezero Trendi Zimsko jezero (The Winter Lake)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin