SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

21 mostov (21 Bridges)

21 mostov | Blitz Film & Video Distribution | Foto:
Blitz Film & Video Distribution
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Zvezdnik Črnega panterja Chadwick Boseman v napetem akcijskem kriminalnem trilerju uprizarja odločnega in brezkompromisnega policista, ki se na Manhattnu poda na lov za morilci svojih kolegov.

ZDA │ 2019 │ 95 min. │ Akcijski kriminalni triler

R: Brian Kirk│ I: Chadwick Boseman, Sienna Miller, J.K. Simmons, Taylor Kitsch

IMDb: 6,6/10 │ Rotten Tomatoes: 52 % │ Uporabniki Googla: 85 %

Rop sredi newyorškega Manhattna gre po zlu in za seboj pusti osem mrtvih policistov, v napetem lovu na osumljence pa je dovoljena uporaba vseh, tudi izjemno skrajnih metod.

Beg ljubimcev Trendi Merritt Wever in Domhnall Gleeson sta ljubimca na begu

Te naj bi morilcem preprečile, da bi pobegnili z otoka preko enega od 21 mostov. V dolgi noči se linije med tem, koga pravzaprav lovijo, počasi zabrišejo, odkrivajo pa se nepričakovane resnice.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

"Eden od najbolj razvedrilnih in premišljenih policijskih filmov v nedavnem spominu." Glenn Kenny, RogerEbert.com

TV-priporočila: Filmi o superjunakih Trendi Naši zavezniki v boju proti koronavirusu

"Napeta, nasilna igra mačke in miši v prekaljeni tradiciji neštetih trilerjev o policistih in roparjih pred njo." Leah Greenblatt, Entertainment Weekly

Napovednik filma 21 mostov:

Zanimivosti:

  • Režiser filma Brian Kirk je najbolj poznan po režiji serije Igra prestolov, triler 21 mostov pa je njegov celovečerni kinematografski prvenec.
  • 21 mostov | Foto: Film sta producirala brata Joe in Anthony Russo, najbolj znana po režiji štirih celovečercev iz Marvelovega kinematografskega vesolja – filmov Stotnik Amerika: Zimski vojak (2014), Stotnik Amerika: Državljanska vojna (2016), Maščevalci: Brezmejna vojna (2018) in Maščevalci: Zaključek (2019).
    Zadnji od teh je v kinematografih zaslužil 2,79 milijarde ameriških dolarjev in postal najdonosnejši celovečerec vseh časov.
  • 21 mostov | Foto: Naslov se nanaša na povezave, ki vodijo v newyorško mestno okrožje Manhattan oziroma iz njega. V resnici otok Manhattan z drugimi mestnimi okrožji povezuje 17 mostov in štirje predori, 17 mostov pa je bil tudi izviren naslov filma.
  • Film so v Italiji predvajali pod naslovom City of Crime (Mesto zločina), v Španiji pod naslovom Manhattan sin Salida (Manhattan brez izhoda), v latinskoameriških državah pa pod naslovom Nueva York sin Salida (New York brez izhoda).
HBO: Gospa Amerika Trendi Oskarjevka Cate Blanchett kot konservativna "gospa Amerika"

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Rambo: Do zadnje kaplje krvi Trendi Rambo: Do zadnje kaplje krvi (Rambo: Last Blood) Brooklyn brez matere (Motherless Brooklyn) Trendi Brooklyn brez matere (Motherless Brooklyn) Ptice roparice Trendi Ptice roparice (Birds of Prey)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin