Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 6. 2014,
9.24

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 26. 6. 2014, 9.24

8 let, 5 mesecev

Justina Bieberja fotograf toži zaradi poškodb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Fotograf Walter Lee toži Justina Biberja, ker naj bi ga zvezdnik zbil z avtom.

Justin Bieber je spet pristal na sodišču. Tokrat ga toži fotograf Walter Lee, ki naj bi jo skupil med tem, ko je lani v Los Angelesu želel fotografirati mladega zvezdnika. Pevec ga je pri tem zbil z belim ferrarijem, se glasi obtožnica. Fotograf je pri tem utrpel več poškodb, še dokazuje na sodišču.

Fotograf od zvezdnika zahteva odškodnino, s katero bo pokril stroške zdravljenja in dejstvo, da si nikoli od "napada" ne bo popolnoma opomogel, poroča tračarski portal TMZ.com.

Lee je policiji, ki je preiskovala incident, ki se je zgodil lani julija, povedal, da se je med tem, ko je želel fotografirati Bieberja, kako zapušča Laugh Factory, znašel ujet med zvezdnikovim avtom in nekim drugim parkiranim vozilom. Zvezdnik naj bi ga med tem z avtom zbil, nato pa se odpeljal s kraja nesreče, trdi fotograf.

Bo moral zvezdnik spet na sodišče Civilna tožba Walter Leeja je zvezdnika doletela ravno po ponovnem manjšem avtomobilskem trčenju, ki ga je pred kratkim doživel na Beverly Hillsu. A pri tem ni bil nihče poškodovan, kar pomeni, da zvezdnik lahko upa, da ga tokrat ne bodo klicali na sodišče.

Ne spreglejte