Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 6. 2014,
10.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 6. 2014, 10.30

8 let

Zakaj carico pripeljati na žur?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko tik pred pogostitvijo niste vedeli, kaj bi postregli gostom? Berite dalje: predstavljamo vam novi svet kulinarike!

Rojstni dnevi, zabave, nenapovedani obiski – to so dogodki, ki od nas zahtevajo nekaj kulinarične spretnosti, hiter odziv in carsko idejo, ki bo zadovoljila lačne želodčke vseh gostov.

Pogosto se zatakne že pri sami ideji. S čim razveseliti goste? S čim postreči, da bo srečanje ostalo nepozabno? Kaj je tisto, kar bo goste presenetilo? Ravno zato smo za vas pripravili nekaj carskih predlogov, kako na mizi pričarati nekaj edinstvenih in hitro pripravljenih slastnih prigrizkov.

Osnovne sestavine: pašteta Carica različne bolj ali manj hrustljave podlage lepa dekoracija smeh za pripravo

Smešni kanapeji za najmlajše

piščančja pašteta Carica junior rezine toasta modelčki za piškote hladno mleko za lepe bele brke

Zabava za otroke je vedno posebno doživetje, ki od spretne gospodinje zahteva malo več domišljije. Da bi svojemu otroku pričarali nekaj otroške razigranosti, mu pripravite malo drugačne kanapeje. Kruhke toasta izrežite z modelčki za piškote. To so lahko zvezdice, srčki, avtomobilčki ali rožice. Nanje na debelo namažite piščančjo pašteto Carica junior. Pika na i naj bo zabavna dekoracija.

Vsak kanapejček naj bo zgodba zase: okrasite jih lahko z zelišči, češnjevim paradižnikom, lahko jih premažete celo z marmelado ali jim dodate košček sadja (figo, krhelj jabolka ali pomaranče).

Za popolno carsko zabavo pa še mačji finale: slastne kanapejčke naj otroci poplaknejo s kozarcem hladnega mleka.

Družinska zabave za vse generacije

kokošja pašteta Carica piščančja pašteta Carica junior različne vrste kruha zeliščno maslo čips kumara dekoracija po želji

To bo zabava, s katere bodo odšli veseli in siti prav vsi – od najmlajšega vnuka do najstarejše babice.

Za pripravo prve vrste kanapejev izrežite kruhke in toaste na krogce ter polovico namažite z zeliščnim maslom. Nanje položite na debele kolobarje narezane kumare, te pa nato okrasite z obema okusoma paštete Carica. Zadnje dodatke prepuščamo vaši domišljiji – naj bo pa barvito in raznoliko!

Druga vrsta kanapejev bo pravo presenečenje za vaše obiskovalce. Hitro in slastno: namesto da čips namakate v različne omake, ga popestrite s slojem paštete Carica.

Elegantna poslovna zabava

jetrna pašteta Carica tunina pašteta Carica košarice iz listnatega testa olive paradižniki pršut mocarela dimljen sir na koščke narezana paprika rukola

Pašteta Carica ni samo zabavna, ampak tudi zelo šik, zadovolji pa tudi najzahtevnejše gurmane, poleg tega pa je nova slovenska blagovna znamka. Carica s svojim prefinjenim okusom prepriča vsakogar. Njen okus je res carski.

Carica ponuja celotno paleto paštet: kokošjo, piščančjo, piščančjo pikant, jetrno, jetrno s šunko in čajno. Carica gurmane navdušuje tudi z mesnim in piščančjim narezkom, različnimi omakami, s pasuljem s slovensko klobaso in z govejim carskim golažem.

Družina izdelkov Carica te spremlja ves dan (zajtrk, malica, kosilo, večerja), morate se ji samo prepustiti in s svojim okusom te odpelje v nove sfere carskih okusov.

V kombiniranju okusov v košaricah iz listnatega testa ni pravil. Podlaga vsake naj bo pašteta Carica, ki jo lahko kombinirate z različnimi okusi – od zelenjave, sirov, različnih začimb do najbolj eksotičnega sadja. Bodite drzni in drugačni: Carica vam to omogoča!

Dober tek!

Vsebino omogoča Carica

Ne spreglejte