SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Sava Turizem
  • Messenger
  • Messenger

Investirajte v svoje zdravje

Vsebino omogoča Sava Turizem

Utrujenost, pomanjkanje energije, slabo počutje, občutek, da smo vse prej kot mladostni ... Pridejo obdobja, ki so še posebej naporna in od nas zahtevajo dodatno energijo, da zmoremo premagati izzive vsakdana. Običajno si rečemo: "Daj, stisni še malo in naredi, kar moraš, saj bo potem čas za počitek, razvajanje, sproščanje in polnjenje baterij." Potem pa nekako nikoli zares ne pride do tega, ker nikoli ni pravega časa.

Zdravilišče Radenci

Velikokrat je vse, kar potrebujemo, nekaj dni zase, počitek, malo razvajanja, dobra in zdrava hrana ter kakšen sprehod v naravi. Samo vzeti si moramo čas zase in zelo hitro smo "kot novi".

Da vam nekoliko pomagamo pri odločitvi o razvajanju in polnjenju baterij, so v Zdravilišču Radenci zasnovali edinstvenI programa Vrelec mladosti, v katerem so združili razvajanje z njihovimi programi zdravljenja s termo-mineralno vodo, bogato s CO2.

Obljubljajo vam, da se boste sprostili, si odpočili, nabrali novo energijo, poskrbeli za lepši videz in odšli od njih pripravljeni na nove izzive in mladostni kot še nikoli.

Štiridnevni program Vrelec mladosti temelji na skoraj stoletje in pol dolgi tradiciji zdravljenja v Zdravilišču Radenci in edinstveni termo-mineralni vodi, bogati s CO2 iz Radencev. Popeljali vas bodo skozi štiri dni intenzivnega sproščanja in polnjenja baterij.

V okviru programa razvajanja in polnjenja baterij dajejo poudarek terapijam z edinstveno termo-mineralno vodo, bogato s CO2 iz Radencev, wellnessu, gibanju v naravi in prehrani.

PREVERITE VEČ INFORMACIJ O PAKETU

PREVERITE CENE PO NASTANITVAH

gumb pošlji povpraševanje

Zdravilišče Radenci

Zdravilišče Radenci – Srce pravi: da!

Zakaj Zdravilišče Radenci? Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem, 250 sončnih dni v letu in seveda legendarna mineralna voda, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih.

Plavanje je ena najboljših vadb

Termalni park Zdravilišča Radenci vas z desetimi bazeni in več kot 1.400 kvadratnimi metri vodnih površin vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Naši gosti pogosto pravijo, da ob bazenih preživijo prav ves dan. Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, hkrati pa blagodejno vplivali na težave z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami.

Terme Radenci

V njihovih bazenih za knajpanje preverite, kako dobro dene izmenično kopanje v topli in hladni vodi. Zagotovo boste to navado odnesli s seboj domov. V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov. Vsi rekreacije željni pa se lahko po jutranji telovadbi v telovadnici in dihalnih vajah pridružite tudi različnim vodnim vadbam za vse starosti.

Mineralne kopeli – sproščujoča blagodejnost mehurčkov

Glavna blagodejna učinkovina kopeli so mehurčki CO2, ki med kopanjem skozi kožo pronicajo v telo. Ti širijo žile, jih naredijo bolj prožne in hkrati izboljšajo prekrvavitev. Boljši pretok krvi pomeni boljšo dostavo kisika, gradbenih in energetskih snovi, odplakovanje odpadnih snovi in s tem hitrejše razstrupljanje in regeneracijo organizma.

Terme Radenci

Hkrati uravnava krvni tlak in znižuje srčno frekvenco, pospešuje celjenje ran in deluje protivnetno, učinkovito blaži bolečine ter izboljšuje splošno počutje. Zaradi tonifikacije tkiva v spolovilih in boljšega pretoka skozi kožne kapilare v mišicah medeničnega dna pa se izboljša tudi spolno življenje.

Hennova pitna kura – vsakodnevni kozarček zdravja

Mineralna voda iz Radencev je bogata z mineralnimi snovmi, ki so nujne za zdravje in uravnovešeno delovanje telesa. Zagotovite si vsakodnevno dozo dobrega počutja s pitjem naše zakladnice zdravja, ki si jo lahko natočite kar neposredno iz Zdravilnega vrelca v salonu zdravilišča. Pitne kure so najstarejša balneološka metoda zdravljenja.

Pitje z minerali bogate vode iz Radencev v telo ne vnaša samo tekočine, ki zagotavlja ustrezno hidracijo, temveč tudi življenjsko pomembne mineralne snovi, ki se neposredno absorbirajo v kri. Dr. Andrej Vugrinec, specialist kardiologije, vaskularne in interne medicine, priporoča "za zdravo srce, uravnovešen krvni tlak in ureditev prebavnih motenj uživanje zdravilne mineralne vode trikrat na dan, eno uro pred obrokom. Za najboljši učinek se pitna kura izvaja vsaj pet zaporednih dni."

Zdravilišče Radenci

Vdihnite zdravje – inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, iz Radencev

Po dihalnih poteh dovajajo v organizem drobno razpršene snovi mineralne vode, ki vlažijo dihalne poti, jih čistijo, izboljšujejo prekrvavitev sluznice dihal, lajšajo in zdravijo obolenja dihalnih poti in pljuč. S tem preprečujemo, lajšamo in zdravimo obolenja dihalnih poti in pljuč. Priporočamo tako za preventivo kot kurativo, kadilcem, alergikom, kroničnim pljučnim bolnikom in vsem, ki živijo v onesnaženih mestih.

Masaže za sproščanje mišične napetosti

Njihove masaže so usmerjene v lajšanje bolečin in sproščanje mišične napetosti v telesu, kar predstavlja enega najbolj naravnih načinov zdravljenja z dotikom. Prijetno in sprostitveno učinkujejo na celoten gibalni sistem. Telo se hitreje regenerira, odpadne snovi se lažje in hitreje izločajo iz telesa, zmanjšujeta se napetost in stres.

Izberimo zdravo v Zdravilišču Radenci

V Zdravilišču Radenci stavijo na okusno hrano, ki je tudi zdrava. Za to bodo poskrbeli s kakovostnimi, svežimi in sezonskimi sestavinami. Zavedajo se pomena zdrave prehrane za zdravje, zato so v sodelovanju z nutricionistko pripravili program Izberimo zdravo z nasveti in predlogi, ki vam bodo pomagali pri sestavi obrokov za zdravje in vitalnost.

Zdravilišče Radenci

Skrbno pripravljene jedi so vedno na voljo v hotelski restavraciji in sledijo splošnim smernicam zdrave prehrane, izbiro pa lahko prilagodite specifičnim željam ali zdravstvenim težavam.

Sredi s soncem obsijanih izvirov zdravja – raziščite okolico

Odkrijte deželo ob Muri pod obronki čudovitih vinogradov Radgonsko-Kapelskih goric. Radodarna narava je pokrajino obdarila z več kot 250 sončnimi dnevi v letu, ki kar vabijo k preživljanju prostega časa na prostem. Sončni dnevi ustvarjajo popolne razmere za zorenje trte in pridelavo najboljše slovenske penine.

Obiščite Zdravilišče Radenci in se prepustite soncu in blagodejnim mehurčkom. V okviru paketa vas vabimo na obisk Oljarne Šeruga. Tam si boste ogledali, kako nastajajo številna jedilna olja, ki jih boste lahko tudi degustirali.


Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin