Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2017,
11.22

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Torek, 16. 5. 2017, 11.22

6 let, 7 mesecev

Sanjska poroka v Europarku

Oglasno sporočilo

Tadeja Ornik in Boris Grubar, zmagovalca prvega poročnega šova v organizaciji nakupovalnega središča v Sloveniji, sta si v soboto, 13. 5. 2017, v Europarku obljubila večno ljubezen.

Sanjska poroka v Europarku | Foto:

V podporo njuni ljubezni se je tam zbrala velika množica svatov in obiskovalcev, na njuno skupno pot pa so ju pospremili tudi žiranti Europarkove sanjske poroke: center managerka Simona Mandl, boksar Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek ter stilistka in koreografinja Ana Žvorc.

Sanjska poroka v Europarku | Foto: Usodni da

Medtem ko so vsi svatje in obiskovalci nestrpno čakali na obred, je čustveni naboj in pričakovanja pred poroko s svojim čudovitim glasom in romantičnimi stihi stopnjevala Nuša Derenda v spremljavi klaviaturista. Nato se je začela čisto prava poroka v središču Europarka. Tadeja in Boris sta sproščeno stopila pred matičarko in pred vsemi navzočimi prepričljivo dahnila usodni da. "S poroko sva želela dati svoji zvezi dodaten pomen. Predstavlja nama zavezo, saj sva v obliki obljube drug drugemu dodatno poglobila odnos ne glede na pozitivne ali negativne stvari, ki jih prinaša prihodnost. Nadvse hvaležna sva ekipi Europarka, da je razumela najine želje in nama omogočila, da je bil najin dan točno takšen, kot sva si vedno želela," sta po poroki dejala mladoporočenca.

Sanjska poroka v Europarku | Foto:

S kočijo na zabavo

Ob sončnem zahodu je kočija s snežno belima lipicancema Kobilarne Lipica mladoporočenca peljala do Festivalne dvorane Lent, kjer je bilo že vse pripravljeno na poročno zabavo. Ta je potekala v krogu prijateljev in družine, goste pa je pozno v noč zabaval ansambel Čuki. Ob življenjskem mejniku Tadeje in Borisa je Simona Mandl, center managerka Europarka, povedala: "Vesela sem, da smo lahko tako s finančnega kot organizacijskega vidika mlademu paru omogočili sanjsko poroko in jima pomagali do uresničitve njunih želja in sanj. Upam, da je bila trinajstica v datumu resnično srečna, kot so napovedovali astrologi, in da bo njuna ljubezen še naprej tako iskrena in močna."

Oglejte si video s poroke

Oglejte si fotografije s poroke

Fotogalerija
1 / 11
Ne spreglejte