Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 7. 2014,
8.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 8. 7. 2014, 8.47

8 let, 5 mesecev

Stvari, ki jih nikakor ne vrzite iz omare

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Se spomnite časov, ko ste nosili veliko uro, si zavezovali bulerje ali pa časa, ko ste nosili velike okrogle uhane? Ker se moda vrača v zamahih, je nekaj stvari, ki jih lahko najdete v omari.

Ker se moda vrača v zamahih in ker čez leta lahko ponovno odkrijete oblačilo, ki ste se ga pred časom sicer že naveličali in bili takrat prepričani, da ga ne boste več nosili, je nekaj kosov, ki jih je dobro zadržati v omari. Čez čas, pravzaprav že kar zdaj, se jih boste razveselili, še posebej tistih, ki so zaznamovala 90. leta.

Rožaste obleke na bulerje Kratka obleka z rožastim vzorcem na bulerje, se še spomnite tega videza? No, ta je spet aktualen. Pobrskajte po omari, zagotovo boste v njej našle še kaj v obliki obleke, ki jo boste spet lahko uporabile.

Veliki okrogli uhani Okrogli uhani – manjši za čez dan, večji za zvečer. Velikosti in debelosti so neskončne. Vsaka lahko najde prave zase.

Pajac Pajaci so vedno bolj popularni. Poglejte, kakšne imate v omari še iz preteklih let.

Anorak Anorak je zelo praktično oblačilo, a v kombinacijami s kavbojkami in supergami je lahko prav šik. Pozabavajte se s kombinacijami, preglejte, kaj že imate doma.

Ne spreglejte