Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2023,
17.01

Osveženo pred

4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Huawei Watch 4 Pro Huawei Watch Ultimate Huawei Huawei Watch GT 4 PR članek

Petek, 22. 12. 2023, 17.01

4 mesece

Razmišljate, kako bi jih razveselili?

Oglasno sporočilo
Huawei_12 | Foto Huawei

Foto: Huawei

Božični večer je vse bližje, vi pa se še vedno sprašujete, kaj kupiti nekomu, ki vam je blizu. Predlagamo, da mu poklonite nekaj, kar mu je pisano na kožo in bo njegovemu modnemu slogu dodalo kanček elegance. Če še vedno ne veste, kaj kupiti bratu, partnerju ali prijatelju, preverite pametne ure Huawei.

Kupovanje daril je vedno stresno, še posebej za nekoga, ki prisega, da ničesar ne potrebuje, in trdi, da bo z vsem zadovoljen. Že prav, vendar ne pozabite na dve pravili. Navdušeni so, če jih razvajate z lepimi predmeti, in radi imajo pripomočke za vsakodnevno uporabo. Preden začnete iskati idealno darilo zanj ali zanjo, razmislite, kakšen je njun življenjski slog in kaj ju navdušuje.

Zakaj je popolno darilo zanj?

Huawei_06-min | Foto: Huawei Foto: Huawei

Aktiven posameznik potrebuje pravi odmerek izzivov, navdiha in strasti. Dajte mu priložnost, da se izkaže v ekstremnih razmerah. Spodbujajte ga, da preteče maratonsko razdaljo, preseže osebni rekord ali se preizkusi v novi športni disciplini. Pri tem ga podprite s pametno uro Huawei Watch GT 4. Navdušen bo, saj bo ura z izjemnimi funkcijami zadostila njegovim potrebam in mu hkrati nudila kanček elegance. 

Poleg dolgotrajne dvotedenske življenjske dobe baterije ter široke palete podprtih športov in zdravstvenih funkcij ponuja pametna ura Watch GT 4 tudi najboljše napotke in pametne funkcije nadzora. Napredni sistem za spremljanje zdravja vključuje funkcije za nadzor srčnega utripa s pomočjo algoritmov umetne inteligence, kakovosti spanja, ravni kisika v krvi (SpO2), stresa in gibanja ter poskrbi za dobro počutje.

Če je vaš dragi ekstremen v vseh pogledih, potem bo nadvse vesel pametne ure Huawei Watch Ultimate, saj se bo z njim potopila do globine sto metrov in ga spremljala med potepanjem po divjini. Izredna pametna ura bo všeč vsem, ki cenite mojstrsko izdelavo, brezčasen dizajn in vrhunske tehnologije.

Huawei_04-min | Foto: Huawei Foto: Huawei

Nismo še končali. Še ena izredna ura čaka nanj. Ali nanjo, če ima rada večje. Ohišje iz titana letalske kakovosti pametne ure Huawei Watch 4 Pro poleg razkošnega občutka poskrbi za lahkotnost in vzdržljivost, medtem ko safirno steklo zaščiti zaslon pred poškodbami, ki se zlahka zgodijo med uporabo. Popolno futuristično estetiko pooseblja tudi model Huawei Watch 4 s črnim ohišjem iz nerjavečega jekla in 3D-ukrivljenim steklom.

Uri dodajte še tople tekaške nogavice ali dodatek za masažo po teku in darila bo še bolj vesel. 

In zakaj zanjo?

Huawei_10-min | Foto: Huawei Foto: Huawei

Pozimi je prva misel toplota zaprtih prostorov, skodelica vročega čaja, okusni piškoti in debela odeja. To je tudi tisti čas, ko se večinoma gibljemo manj, kot bi si morda želeli. Morda ji mraz ne pride do živega in je tudi ta čas ne ovira, da bi bila športno dejavna. Če je tako, potem ji lahko poklonite opremo, ki jo bo pri tem podpirala. Morda športno oblačilo, če si upate tvegati, da boste zadeli njen okus. Steklenica za vodo ali nova podloga za vadbo joge. Vse to so primerna darila, če pa ji želite pokloniti napravo, ki bo natančno beležila dejavnost in hkrati krepila zdravje, potem izberite pametno uro Huawei Watch GT 4 v različici, ki se prilagaja njenemu modnemu slogu.

Huawei_02-min | Foto: Huawei Foto: Huawei

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si.

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Naročnik oglasnega sporočila je HUAWEI.

Ne spreglejte