Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 10. 2018,
8.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Banka SKB

Foto: Thinkstock, Banka SKB

Natisni članek

gotovinski kredit advertorial Banka SKB

Sreda, 3. 10. 2018, 8.14

2 meseca, 1 teden

Pet sprememb, ki jih lahko dosežete to jesen

Vsebino omogoča Banka SKB

Foto: Thinkstock, Banka SKB

družina

Kaj pravite na to, da bi si privoščili konkretno spremembo, ki vas bo malo pocrkljala in vam hkrati polepšala vsakdan? Za vas smo izbrali kar pet načinov, kako si lahko polepšate letošnjo jesen.

Čas je za nove začetke, velike spremembe in sladko uživanje. Zakaj prav zdaj? Brez posebnega razloga, preprosto zato, ker si vsak izmed nas zasluži nekaj razvajanja. Zato ne čakajte, da se vaše sanje uresničijo same od sebe, pojdite v akcijo in poskrbite, da postanejo resničnost.

Katere so tiste želje, ki jih vedno prestavimo na pozneje?

Vsak izmed nas ima v mislih ali celo na listu papirja seznam želja, ki so razvrščene glede na pomembnost in finančno zmožnost. Neredko zato med neuresničenimi ostajajo ravno tiste sanje, ki so nam najbolj pri srcu, vendar nikoli ne izberemo dovolj poguma in finančne podpore, da bi jih udejanjili.

Toda to jesen je vse na dosegu rok, tudi tiste želje, ki največkrat ostanejo samo na papirju.

spletno nakupovanje | Foto: #Čas je za novo garderobo! Kolikokrat ste že sanjali o tem, da bi se končno znebili oblačil, ki jih nosite že več let, so že ponošena, večinoma nemoderna in popolnoma neprilagojena vaši spreminjajoči se postavi?

Čas je torej za korenito spremembo. Poiščite osebnega stilista, ki vam bo pomagal z nasveti, stara oblačila podarite ter svojo omaro napolnite z novimi in takšnimi, ki vam bodo povrnila zaupanje vase.

 

kuhinja | Foto: #S tremi koraki do sanjske kuhinje. Čeprav vam prijatelji verjetno ne verjamejo, je to čista resnica: v lepi, novi in dizajnerski kuhinji je kulinarično ustvarjanje veliko preprostejše. Pokličite arhitekta in mu zaupajte svoje želje, skupaj zarišita kuhinjo, ki najbolj ustreza vašim željam in ki se najbolj poda vašemu interjerju.

Poiščite še dobrega mizarja, ki vam bo pričaral kuhinjo, ki že živi v vaši glavi. Tretji korak je seveda povezan s financami. Nič zato, če nimate privarčevanih dovolj sredstev. Banka SKB je namreč pripravila ponudbo za Jesenski gotovinski kredit, ki je ne morete spregledati.

 

Avtomobil par | Foto: #Čas je za nov avtomobil! In to ne kakršenkoli. Zdaj je pravi trenutek, da se v svojo garažo zapeljete ravno s tistim, ki vam vzbudi prvinske občutke in naježi kožo, takoj ko se prižge motor.

Vsaj enkrat v življenju si lahko privoščite avtomobil, v katerem si boste vsakič znova rekli: "Končno sem doma."

 

dom prenova | Foto: #Naj vaša hiša postane pravi dom. Vas motijo stara okna, skozi katere je začelo pihati že ob prvem nižanju temperature? Je vaša fasada že pošteno oguljena in vaša streha, ki jo je že zdavnaj načel čas, žalostna? To jesen imate ravno še dovolj časa za temeljito obnovo, ki pa ne bo le polepšala zunanjosti vaše hiše. Pametna obnova s sodobnimi materiali bo optimizirala vaše stroške in hkrati pripomogla k bolj udobnemu bivalnemu okolju.

 

Potovanje | Foto: #Ne čakajte na drugo leto, odletite že to jesen. Potovanja v najbolj skrite kotičke sveta so ponavadi tista želja, ki je na dnu naših prioritet, kar ni vedno prav, saj se na koncu zelo hitro zapletemo v začaran krog prestavljanja odhoda na naslednje leto. Zato ne odlašajte več in si raje zapišite seznam desetih krajev, ki jih boste obiskali v prihodnjih petih letih.

Uresničitev sanj vam bo nedvomno narisala velik nasmeh, ki bo trajal še dolgo. In prav z več smeha boste izboljšali svoje počutje. Ste vedeli, da smeh povišuje raven "dobrega" holesterola, ki ščiti pred obolenji srca in ožilja, hkrati pa skrbi tudi za nižanje stresnih hormonov? Naš imunski sistem je zato bolj močan in odporen.

Sanje so to jesen uresničljive z Jesenskim gotovinskim kreditom SKB

Za jesenska oblačila ali večja popravila,

za menjavo kuhinje ali avtomobila …

Za dvorišče prekrit', si ozimnico naredit',

za mirno jesen – SKB kredit.

Tako je, z Jesenskim gotovinskim kreditom SKB bo vaša jesen bolj mirna, predvsem pa polna novih doživetij. Pripravili so namreč zelo mamljivo ponudbo, s katero boste zelo hitro uresničili svoje sanje.

Jesenski gotovinski kredit

Namenjen je tako obstoječim kot novim strankam SKB. Zagotavlja vam:

  • ugodne fiksne in spremenljive obrestne mere,
  • odplačilo tudi do 10 let,
  • odplačevanje do 8 let lahko brez zavarovanja,
  • zavarovanje kredita: s plačilom zavarovalne premije, s poroki ali hipoteko.

Za vse obstoječe stranke SKB: Jesenski hitri gotovinski kredit

Hitro, brez potrdila delodajalca,

nad 3 mesece do 5 let,

do 10.000 EUR,

fiksna obrestna mera,

v kreditno sposobnost se lahko štejejo plača in preostali prilivi,

kreditno vlogo enostavno oddate prek MOJ@SKB mobilne banke, SKB NET spletne banke ali osebno v poslovalnici.

 

SKB | Foto: Niste stranka banke SKB?

Nič za to, zamenjajte banko ter si zagotovite vse ugodnosti in prihranke. Da bi bila vaša odločitev še lažja, so pri banki SKB do 30. 11. 2018 pripravili posebno ponudbo, s katero dodatno prihranite*:

- 50-odstotni popust na pristopnino za Sodobne bančne poti (MOJ@SKB mobilna banka in SKB NET spletna banka),

- 50-odstotni popust na stroške članarine za Visa ali Zlato Visa, Mastercard ali Zlato Mastercard kreditno kartico za 6 mesecev,

- 100-odstotni popust na plačilo storitve Info SMS za 6 mesecev,

- 100-odstotni popust na plačilo storitve Varnostni SMS za 6 mesecev.

 

Ne spreglejte