SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ne boste verjeli, da je to res ona

3

termometer

Popoln mejkap je takšen kot popolna slika. Ličil namreč ne mažemo, marveč rišemo po obrazu, zato nam napredne tehnike omogočajo popolno preobrazbo.

Da bi verjeli v čarobno moč mejkapa, ne potrebujete veliko. Svetovni splet namreč danes že ponuja obilico brezplačnih nasvetov, s pomočjo katerih boste brez težav dosegali rezultate hollywoodskih zvezd.

Profesionalci s področja umetnosti ličenja vam bodo znali povedati, da gre pri nanašanju ličil za risanje in ne mazanje. Z naprednimi tehnikami nanosa različnih plasti odtenkov lahko dosežemo presenetljive rezultate, ki glede na naš cilj zožijo obraz, poudarijo ustnice ali povečajo oči.

Vas zanima, kako doseči videz popolnih ustnic? Oglejte si naš videovodič:

Ob pravilni uporabi kozmetičnih pripomočkov lahko tako dosežemo marsikaj, kar si sicer nekateri korigirajo kar z estetskimi operacijami. Z znanjem o ustrezni uporabi ličil se tako izognemo invazivnim posegom v naše telo in dosežemo želen rezultat.

Vseeno pa moramo biti tudi ob uporabi ličil previdni, saj se je ob še tako popolnem nanosu ustrezne podlage treba zavedati, da ima ključno vlogo za doseganje lepe kože temeljito čiščenje obraza pred spanjem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin