SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Skupina Panvita že sto let na naših tleh

Oglasno sporočilo

Spoštovanje, ljubezen in predanost do prekmurske zemlje in širše okolice je Panvito pripeljalo do častitljive obletnice. Skozi razvoj in rast podjetja so nenehno vlagali v zaposlene in pridobivanje znanja, kar jih danes uvršča na vodilen položaj na slovenskem trgu.

Panvita | Foto:

Slovensko meso najvišje kakovosti

Pri Panviti z inovativnimi pristopi in nenehnim razvojem skrbijo za zadovoljstvo potrošnikov. Zavedajo se, da danes kupci iščejo izdelke lokalnega izvora, in to pozdravljajo. Pod blagovno znamko AVE trgu predstavljajo široko ponudbo izdelkov slovenskega mesa. S tem dosegajo svoj cilj, da potrošnikom ponujajo le najbolj kakovostno in skrbno izbrano meso. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, najboljšim in največjim programom za žar v Sloveniji. Vse ljubitelje žara bodo navdušili s pristnim okusom.

Vedno sveže

Pri svojem delovanju sodelujejo z več kot dva tisoč družinskimi kmetijami iz pomurske regije. To jim omogoča, da lahko končnemu potrošniku ponudijo, kar se da sveže izdelke. Izdelki AVE so plod lastne vertikalne verige, kar potrošnikom zagotavlja kakovostne in varne izdelke. Njihova pot od proizvodnje do naših krožnikov je kratka, kar zagotavlja največjo mogočo svežino in kakovost izdelkov, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja.

Panvita | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je Panvita.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin