SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

VIDEO: Jaden Smith po stopinjah svojega očeta

1

termometer

Da se 13-letni Jaden Smith močno zgleduje po svojem očetu Willu Smithu, je dobro znano. Tokrat ni navduševal s svojimi igralskimi, temveč raperskimi sposobnostmi.

Jaden Smith, ki ima pri svojih rosnih letih že ugledno igralsko kariero, se je odločil, da bo nekaj časa posvetil svoji glasbeni karieri. Mladi Smith ima že nekaj izkušenj z glasbo, saj je pred dvema letoma sodeloval z Justinom Bieberjem pri pesmih Never Say Never in Happy New York. Pred kratkim je predstavil še prvo samostojno pesem, ki nosi naslov Give It to 'Em. Z njo je znova dokazal, kako nadarjen je in kako zelo je podoben svojemu očetu Willu Smithu, ki je imel pred leti dokaj uspešno pevsko kariero. Will Smith je namreč začel rapati, ko je snemal serijo Princ z Bel Aira. Ali je Jaden Smith boljši od svojega očeta, presodite po ogledu spodnjega videoposnetka.

Še vedno predan igralstvu

Zagotovo pa Jaden Smith z besedilom, ki govori o njegovih bogatih prijateljih in njegovem privilegiranem položaju v družbi, deluje nekoliko bolj odraslo, kot je to značilno za fante njegovih let. Jaden Smith za zdaj še ni izdal, ali bo temu singlu sledilo še več pesmi in ali morda tudi on, tako kot njegova sestra Willow, pripravlja svoj glasbeni prvenec. Dejstvo je, da ima Jaden Smith lahko uspešno glasbeno kariero, vendar je njegov oče razkril, da je njegova prioriteta še vedno igralstvo. "Jaden je najbolj ambiciozen izmed vseh mojih otrok, želi pa imeti še uspešnejšo igralsko kariero, kot jo imam sam," je pred tednom dni povedal Will Smith, s katerim bo Jaden zaigral v filmu režiserja M. Night Shyamalana, ki nosi naslov After Earth.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin