SiolNET. Trendi Glasba
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Britney Spears nikoli več na odru?

0,50

termometer

Britney Spears
Foto: Guliverimage

Popzvezdnica, ki se trenutno bori za konec očetovega skrbništva nad njo, naj bi želela končati svojo glasbeno kariero.

Larry Rudolph, dolgoletni menedžer Britney Spears, je sporočil, da je končal sodelovanje s popzvezdnico, poročajo ameriški mediji. Kot razlog za to je navedel, da želi pevka končati svojo glasbeno kariero.

Rudolph je o prekinitvi sodelovanja z Britney Spears obvestil njena skrbnika, očeta Jamieja Spearsa in Jodi Montgomery, ki jo je za pevkino skrbnico določilo sodišče. "Moje storitve niso več potrebne, saj je izrazila željo, da bi se uradno upokojila," je zapisal v pismu pevkinima skrbnikoma, poroča Variety.

Larry Rudolph in Britney Spears leta 2008 Larry Rudolph in Britney Spears leta 2008 Foto: Guliverimage

Danes 39-letna Britney Spears že od leta 2008, odkar je skrbništvo nad njo prevzel njen oče, ne more sama sprejemati odločitev ne o svojih financah ne o karieri ali zasebnem življenju. Čeprav so skrbništvo nad njo vzpostavili, ker naj bi imela duševne težave in naj ne bi bila sposobna skrbeti zase, je v tem času še naprej nastopala. V to naj bi jo pravzaprav prisilili, je pred kratkim razkrila v prvem javnem nastopu pred sodiščem, kjer se bori za prekinitev skrbništva.

"Svoje življenje hočem nazaj," je dejala v čustvenem govoru, "počutim se napadeno, ustrahovano in osamljeno. Dovolj imam osamljenosti, zaslužim si enake pravice, kot jih imajo vsi drugi."

Več o tem:

Britney Spears Trendi Šokantno razkritje Britney Spears: oče jo sili v kontracepcijo

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin