Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2013,
10.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 9. 5. 2013, 10.56

8 let

Red Summer Party bo bežigrajski stadion odel v rdeče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Organizator Red Summer Partyja, ene največjih zabav na prostem ob začetku poletja, je razkril lokacijo letošnjega dogodka - v rdeče bo obarvan Plečnikov stadion za Bežigradom.

V petek, 21. junija, oziroma na prvi poletni dan, se nam obeta veliki dogodek na prostem z vrhunskimi domačimi in tujimi glasbenimi zvezdami, bogatim dnevnim dogajanjem in številnimi atrakcijami.

Razkrivanje lokacije Lokacijo letošnjega Red Summer Partyja je organizator kar lep čas zadrževal zase in zanimanje je temu primerno naraščalo. Razkritje, da gre za bežigrajski stadion, je bilo podobno iskanju skritega zaklada. S pomočjo namigov prek uradne strani na Facebooku so počasi, a vztrajno, odkrivali tančico skrivnosti. Okoli pol tretje ure popoldan so zaplapolale zastave, prvih 27 srečnežev, ki so pravočasno prihiteli na prizorišče, pa je bilo nagrajenih z brezplačnimi vstopnicami.

Velika zabava na prostem za popolno dobrodošlico poletju Ugibanja o lokaciji je s tem konec. Organizator Black Pony izpolnjuje lansko obljubo o ponovitvi rdečega poletnega spektakla, tokrat v nadgrajeni in podaljšani festivalski izvedbi na prostem. Rdeča norija se bo začela pod modrim nebom in končala pod zvezdami – ne glede na vremenske razmere.

Bežigrajski stadion se bo tako 21. junija prelevil v pravo urbano središče sredi Ljubljane in ponovno zaživel v vsej svoji veličini. Red Party bo še vedno ponujal najboljšo "party" izkušnjo, hkrati pa bo dodajal nove trende. V samo postavitev prizorišča se obeta vključitev elementov urbanosti in prostorsko razgibanih detajlov: rdeča bo še vedno krovna barva popolnega žurerskega ugodja, samo prizorišče pa bo opremljeno s simulacijami mestnega duha, ki bodo hkrati odražali duh preostalih evropskih prestolnic.

Da noč ne bo prekratka, bodo organizatorji podaljšali zabavo z after partyji v več ljubljanskih klubih, s tem pa bo rdeče gibanje preplavilo prestolnico. Za obiskovalce Red Summer Partyja bo vstop na after partyje prost, obeta pa se, da bodo nastopajoči iz osrednjega dogodka vrteli tudi na različnih lokacijah na after partyjih. Letošnji poletni spektakel bo tako presegel ustaljene časovne okvire in zagotovil najdaljšo rdečo zabavo do zdaj.

Seznam nastopajočih se še vedno polni Osrednje ime letošnje zabave je brez dvoma Axwell, ki je postavil standarde v plesni glasbi in bil v zadnjih dveh letih za grammyja nominiran kar dvakrat. Frontman odmevne trojice DJ-jev, Swedish House Mafie, bo ob koncu šolskega leta serviral svežo porcijo plesnih bitov. Gigantu plesne glasbe se bosta pridružila še evforičen duo Aly & Fila, egipčanska trance senzacija, in nadobudni Norvežan Ørjan Nilsen, ki bosta poskrbela za zadovoljstvo privržencev trance melodij. Seznam nastopajočih bodo zaokrožili odmevni domači mojstri za mešalnimi mizami, organizator pa bo v kratkem razkril še ime četrtega aduta svetovnega kova.

Tokratna izdaja na prostem bo zagotovo izrekla prav posebno dobrodošlico poletju, zato vsem, ki še nimajo svoje vstopnice v svet rdeče norije, organizatorji priporočajo, da si jo čim prej zagotovijo. Cene vstopnic se gibljejo od 19 evrov za vstopnico "early entry", 25 evrov za parter in 43 evrov za VIP-izkušnjo.

Ne spreglejte