Četrtek,
11. 1. 2018,
12.21

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,88

1

Bijelo dugme pretep koncert

Natisni članek

Četrtek, 11. 1. 2018, 12.21

6 let, 6 mesecev

Odziv skupine Bijelo dugme: Koncert v Ljubljani ne bo odpadel

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,88

1

Bijelo dugme | Foto Arhiv organizatorja

Foto: Arhiv organizatorja

Po objavi posnetka pretepa med pevcema je skupina Bijelo dugme slovenskemu občinstvu sporočila, da koncerta v Ljubljani ne nameravajo odpovedati.

"O legendarni skupini Bijelo dugme je bilo po novoletnem koncertu v Budvi marsikaj napisanega v medijih v celotni regiji. Tudi na osnovi tega so se pojavile neresnične informacije in namigovanja, da koncerta v ljubljanski dvorani Stožice 9. marca naj ne bi bilo. Na to so se člani skupine Goran, Tifa in Alen odzvali, demantirali neresničnost teh informacij in obljubili nepozaben koncert," so sporočili organizatorji ljubljanskega koncerta.

Pretepa niso komentirali

Fizičnega obračuna med pevcema Alenom Islamovićem in Mladenom Vojičićem - Tifo sicer ni komentiral nihče, ne pevca ne vodja skupine Goran Bregović.

"Dragi moji Slovenci, po božičnih in novoletnih praznikih je Bijelo dugme spet v zagonu in komaj čakamo, da pridemo k vam. Upam, da boste skupaj z nami uživali na koncertu. In kot pravi ime turneje: Kdor ne ponori, ta ni normalen! Imam vas zelo rad," je sporočil Tifa, Islamović pa je Slovenkam in Slovencem zaželel srečno novo leto in prav tako zagotovil, da nas ima rad. Da koncert v Stožicah bo, je zagotovil tudi Bregović, ki je povedal, da bodo Bijelo dugme v Ljubljani "izvedli skoraj vse iz svojega repertoarja iz vseh obdobij".