Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 3. 2012,
11.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Lil Wayne

Nedelja, 4. 3. 2012, 11.07

8 let

Limp Bizkit v sodelovanju z Lil Waynom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prejšnji teden smo pisali, da se je skupina Limp Bizkit pridružila založbi Cash Money, s katero sodeluje tudi uspešni raper Lil Wayne. Prihodnji teden bodo skupaj izdali pesem Ready To Go.

Čeprav je glavni pevec skupine Limp Bizkit Fred Durst šele kakšen teden nazaj naznanil, da je skupina podpisala pogodbo z založbo Cash Money, so slavni rockerji že posneli prvo pesem z Lil Waynom, ki je eden prvih raperjev, ki so z založbo podpisali pogodbo o sodelovanju. Prihodnji teden bo na spletu mogoče že poslušati pesem Ready To Go, ki bo mešanica rocka in hip hopa.

Eden od ustanoviteljev založbe Cash Money, Bryan "Birdman" Williams je že komentiral njihovo novo pridobitev: "Naslednji teden bomo lahko javnosti pokazali, da je skupina Limp Bizkit postala del naše založbe." O pesmi Ready To Go pa je povedal: "Pesem bo mešanica rocka in hip hopa. Mislim, da je odlična."

Založba Cash Money želi sodelovati z izvajalci različnih glasbenih zvrsti

Da se je metal skupina Limp Bizkit pridružila založbi Cash Money, je marsikoga močno presenetilo, saj založba večinoma sodeluje s hip hop izvajalci. Najbolj znani med njimi so Lil Wayne, Drake in Nicki Minaj, seznamu izvajalcev pa se je zdaj pridružila še rockovska skupina Limp Bizkit, ki je najbolj znana po svojih pesmih Nookie in Rollin'. Williams je njihovo sodelovanje podkrepil z razlago, da založba Cash Money ne želi ostati samo v eni glasbeni zvrsti, ampak se želi razširiti tudi v druge zvrsti, kot so pop, gospel in country.

"Založba bo sprejela vsakogar, ki ima talent. Zame je skupina Limp Bizkit popolna za našo založbo. Sodelovanja z nami si je želel tudi Fred Durst, sam pa sem bil že tako ali tako njihov oboževalec. Mislim, da bo to sodelovanje dobro za založbo, saj želimo imeti več takšnih izvajalcev," je še povedal Bryan "Birdman" Williams.

Skupina Limp Bizkit trenutno koncertira v Avstraliji, kjer promovira svoj zadnji album Gold Cobra, ki je nastal v sodelovanju z njihovo staro založbo Interscope. Ko bodo zaključili s turnejo, se bo skupina vrnila v Združene države in se posvetila promoviranju svoj najnovejše pesmi Ready To Go, za katero bodo z Lil Waynom posneli tudi videospot. Williams pa je še napovedal, da bo skupina najverjetneje še letos izdala nov album.

Ne spreglejte