Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 2. 2014,
10.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 24. 2. 2014, 10.58

8 let

Boštjanova nova voditeljica je Eva Cimbola

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Boštjan Romih se z Raketo vrača na Planet TV, pridružila pa se mu bo nova voditeljica Eva Cimbola.

V nedeljo, 2. marca, se ob 20. uri na Planet TV vrača oddaja Raketa z voditeljem Boštjanom Romihom. Spomladanska sezona Rakete bo postregla s kar nekaj novostmi, najbolj izstopata dva natečaja – Zlata točajka Rakete in Raketa napitnice in poskočnice.

V natečaju Zlata točajka Rakete se bodo dekleta potegovala za dve privlačni nagradi – avtomobil znamke Volkswagen, ki ga bo zmagovalka prejela v trajno last, in službo promotorke Pivovarne Union. Rubriko Zlata točajka Rakete bo vodila Eva Cimbola, nova voditeljica, ki se bo pridružila Boštjanu Romihu.

Tekmovalke bodo morale prikazati svoje znanje, spretnosti in talente z najrazličnejših področij. Dekleta se bodo v oddaji predstavila v najboljši luči, skupaj z njimi bomo odkrivali njihovo domače oziroma delovno okolje, posebnosti, jih spremljali pri pripravah na zabavne igrice in preizkušnje, ki jih čakajo v oddaji.

Zlata točajka Rakete ne bo le dekle, ki zna odpreti steklenico ali natočiti vrček piva. Iščemo karizmatično, komunikativno, bistro in spretno osebo, ki bo znala pokramljati z gosti, spraviti ljudi v dobro voljo, morda zaplesati ali zapeti, povedati kaj o sebi in svojem kraju – skratka, dekle, zaradi katerega bodo gostje navdušeno obiskali gostinski lokal. Zmagovalko bodo izbrali gledalci s telefonskim glasovanjem.

Natečaj Raketa napitnice in poskočnice

K prijavi na natečaj Raketa napitnice in poskočnice pa ustvarjalci Rakete vabijo slovenske soliste ali skupine skupaj z godbo, ki šteje najmanj 20 članov.

Pogoji za prijavo na natečaj so naslednji: • v predstavitvi in tekmovanju lahko sodeluje kombinacija slovenskega solista ali skupine skupaj z godbo (najmanj 20-člansko), • pesmi morajo biti nove, avtorske, z besedilom in ne smejo biti daljše od treh minut, • besedilo pesmi ne sme spodbujati pijančevanja in čezmernega uživanja alkohola, • pesmi morajo biti pozitivne in poskočne, zaželeno je, da vsebujejo moralni nauk.

Vsak izbrani izvajalec se bo v oddaji Raketa do velikega finala pojavil predvidoma dvakrat, prvič ob predstavitvi nove pesmi, drugič pa en teden pred velikim finalom. V tednu pred velikim finalom bodo gledalci s telefonskim glasovanjem izbrali zmagovalno pesem. Zmagovalna pesem bo za nagrado prejela tri tisoč evrov.

Ne spreglejte