Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 10. 2019,
21.00

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek kino film

Sreda, 9. 10. 2019, 21.00

4 leta, 6 mesecev

VRNITEV V DEŽELO ZOMBIJEV V KINU OD 17. 10.

Oskarja vredna ekipa v deželi zombijev!

Oglasno sporočilo

Pred desetimi leti so se štirje neznanci srečali na cesti in kmalu postali nerazdružljivi. V svetu, ki mu vladajo zombiji, so Tallahasse (za oskarja nominirani Woody Harrelson), Columbus (za oskarja nominirani Jesse Eisenberg) ter sestri Little Rock (za oskarja nominirana Abigail Breslin) in Wichita (dobitnica oskarja Emma Stone) ustvarili svojo majhno disfunkcionalno družino in z združenimi močmi kljubovali nemogočim okoliščinam tako, da so se strogo držali kar 73 pravil za preživetje.

Zombieland | Foto:

Veliko težje pa so oboževalci filma preživeli deset let čakanja na nadaljevanje filmske uspešnice iz leta 2009 Dobrodošli v deželo zombijev (Zombieland). Ampak vredno je bilo potrpeti. Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap) bo pri nas na sporedu od 17. oktobra in da bo čakanje manj zoprno, vam ob tej priložnosti predstavljamo končni napovednik.

Deset let po tem, ko so se na svetu pojavili zombiji, so ti za našo priljubljeno ekipo zdaj najmanjša težava. Ubijanje zombijev bosta tokrat spremljali tudi zgodba o odraščanju in peščica družinskih težav in zdrah. Novi dom prikupne skupinice ni nič več in nič manj kot Bela hiša, kar pa niti malo ne pomeni, da tu živijo v družinski idili. Najmlajša članica družine, Little Rock, spozna hipija, ki rad kadi travo, in z njim pobegne daleč od skupine.

Preostali se zato podajo na reševalno misijo. Nove družinske zaplete pa dodatno otežijo nekateri novi člani. Columbus spozna zoprno Madison (Zoey Deutch), Tallahassee naleti na očarljivo Nevado (Rosario Dawson), za še več humorja pa poskrbita tudi Berkeley (Avan Jogia) in Luke Wilson v vlogi nekakšnega Tallahasseejevega dvojnika. Kot da eden ni dovolj. Ampak humor na srečo ne ubija.

Zombieland | Foto:

Medtem ko se med njimi stopnjujejo nesoglasja, pa so zombiji vse nevarnejši. Sčasoma so se razvili in zdaj so še močnejši in hitrejši. Bo naši nenavadni ekipi tudi tokrat uspelo premagati tako zombije kot medsebojne spore?

Postapokaliptična komična grozljivka Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap) je nadaljevanje filma Dobrodošli v deželi zombijev (Zombieland) iz leta 2009. Prvi film je zbral sijajno igralsko zasedbo (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin in Emma Stone), letos pa se ji bodo pridružili še Rosario Dawson, Zoey Deutch in Luke Wilson.

Scenarij so napisali Rhett Reese, Paul Wernick in Dave Callaham (Deadpool), režiser pa je tudi tokrat Ruben Fleischer (Venom, Gangsterska enota).

Vrnitev v deželo zombijev bo v kinu od 17. 10.

Fotogalerija
1 / 8

Naročnik oglasne vsebine je CON FILM, D. O. O.

Ne spreglejte