Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 9. 2020,
15.15

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Karantanija Cinemas

Četrtek, 10. 9. 2020, 15.15

3 leta, 7 mesecev

Kdo bo koga?

Oglasno sporočilo
Vojna z dedkom

Jeseni bo v kinematografih odmeval smeh, saj na velika platna prihaja komedija, ki bo dedka in vnuka postavila vsakega na svoj breg, med njima pa se bo bila prava pravcata vojna. In to za otroško sobo. V glavni vlogi dedka bo v zabavni družinski komediji z naslovom Vojna z dedkom zaigral igralec Robert De Niro, njegovega vnuka pa bo upodobil Oakes Fegley.

Komedijo je režiral Tim Hill, scenarij pa sta napisala Tom J. Astle in Matt Ember po knjižni predlogi pisatelja Roberta Kimmela Smitha.

Poleg oskarjevca De Nira v komediji zaigrajo še nominiranka za oskarja Uma Thurman, oskarjevec Christopher Walken, Jane Seymour, Rob Riggle, Oakes Fegley in drugi.

Na voljo je že NAPOVEDNIK, družinska komedija VOJNA Z DEDKOM pa na redni spored v kinematografe prihaja 17. SEPTEMBRA 2020.

O ZGODBI:

Osnovnošolec Peter (Oakes Fegley) je navdušen, ko izve, da bo njegov dedek Ed (Robert De Niro) prišel živet v družinsko hišo. Ko pa se dedek preseli v njegovo sobo, sam pa mora na grozljivo podstrešje, mu ne preostane drugega, kot da dedku napove vojno, da svojo sobo dobi nazaj. S pomočjo prijateljev se Peter domisli neverjetnih načrtov, kako bi dedka, ki ga ima seveda rad, prisil, da mu sobo enostavno preda. A dedek je bolj žilav, kot je videti. Namesto da bi popustil, dedek skuje načrt za maščevanje.

Vojna z dedkom | Foto:

Vojna z dedkom | Foto:

Vojna z dedkom | Foto:

ZANIMIVOSTI:

  • Distribucijske pravice za komedijo Vojna z dedkom je sprva imela produkcijska hiša The Weinstein Company, po spolnih škandalih s producentom Harveyem Weinsteinom spomladi leta 2018 pa so štart filma v kinematografih večkrat preložili. Letos junija je distribucijske pravice prevzela produkcijska hiša 101 Studios.

Vojna z dedkom | Foto:

Vojna z dedkom | Foto:

Vojna z dedkom | Foto:

Vojna z dedkom | Foto:

IGRALSKA ZASEDBA: Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken, Jane Seymour, Rob Riggle, Oakes Fegley, Eugene Levy, Laura Marano, Cheech Marin

REŽIJA: Tim Hill

SCENARIJ: Tom J. Astle in Matt Ember

PO KNJIŽNI PREDLOGI: Robert Kimmel Smith

PRODUCENTI: Phillip Glasser, Marvin Peart, Rosa Morris Peart

IZVRŠNI PRODUCENTI: Craig Chapman, Randall Emmett, George Furla, Joe Gelchion, Myles Nestel, Christina Papagjika, Tre Peart, Bryant Pike, Jane Rosenthal, Matthew Salloway, Sonny Schwartz, Berry Welsh

ŽANR: družinska komedija

 

Ne spreglejte