SiolNET. Trendi Dom
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Iščete ali prodajate nepremičnino? Obiščite sejem nepremičnin Proprio

1

termometer

Na 2. Propriu nepremičnine za vsak okus in namen – od stanovanjskih in počitniških, do poslovnih in industrijskih.

V sredo in četrtek, 23. in 24. marca 2011, se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani zbralo več kot 70 različnih podjetij in organizacij na 2. Mednarodnem sejmu nepremičnin in investicij Proprio. Predstavili bodo aktualno ponudbo nepremičnin iz vse Slovenije in nekaterih bližnjih držav, kot sta Hrvaška in Srbija. Poleg tega bodo na voljo informacije o aktivnostih na slovenskem nepremičninskem in investicijskem trgu ter o nekaterih priložnostih, ki jih na področju nepremičnin in investicij ponuja tujina.

Na sejmu tudi zanimiva predavanja in okrogle mize

Sejem bo oba dneva spremljal pester izobraževalni in konferenčni program s predavanji in okroglimi mizami, ki jih pripravljajo The Slovenia Times, JAPTI, srbski investicijski portal eKapija.com, Gradbeni inštitut ZRMK in DSG, društvo za sonaravno gradnjo.

 

Za tiste, ki vas zanima zelena, energetsko učinkovita in trajnostna gradnja, bo zanimiv predvsem četrtkov program, saj pripravlja DSG 1. Dan zelenograditeljev: Gradimo za prihodnost z več zanimivimi predavanji in pogovori na omenjeno temo.

Ne zamudite torej izvrstne priložnosti, da najdete svojo sanjsko nepremičnino in izveste vse, kar se aktualnega dogaja na trgu nepremičnin in investicij. Proprio lahko na omenjena dneva obiščete od 10. do 19. ure.

Več na www.proprio.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin