Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 12. 2013,
10.40

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 12. 2013, 10.40

6 let, 7 mesecev

Pravila in pogoji božično-novoletne akcije Delimo lepe želje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Planet Siol.net objavlja pravila in pogoje božično-novoletne akcije Delimo lepe želje.

TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjema Vzajemna, D.V.Z., in Canon Adria, d. o. o., (soorganizatorja) z namenom promocije medija Planet Siol.net organizira božično-novoletno akcijo Delimo lepe želje (v nadaljevanju Akcija) od 3. 12. 2013 do vključno 5. 1. 2014. Akcija poteka na mediju Planet Siol.net (www.siol.net).

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v Akciji.

Kdo lahko sodeluje?

V Akciji lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net ter se prijavijo za sodelovanje v Akciji.

V Akciji je dovoljeno sodelovati tudi zaposlenim pri organizatorju in soorganizatorjih ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d. o. o., in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te Akcije. Vendar zgoraj navedeni ne morejo prejeti nobene od nagrad.

S prijavo v Akcijo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v Akciji in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Za sodelovanje v tej Akciji ne veljajo starostne omejitve.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v Akciji tako, da:

- Se prijavi v spletni aplikaciji, ki je objavljena v podsklopu Delimo lepe želje na www.siol.net/delimo-zelje ali prek poslanega SMS na 4455, ki ga usmeri na spletno stran: www.siol.net/delimo-zelje. - Ustvari svojo unikatno e-voščilnico, ki ji lahko doda tudi svojo fotografijo, dopiše lepo željo, svoje ime in kraj ter vpiše zahtevane podatke. - Ustvarjene e-voščilnice sodelujočih se bodo po uredniški potrditvi objavile na profilu na Facebooku Siol.net Trendi, v spletni aplikaciji, na spletni strani www.siol.net in na zunanjih digitalnih zaslonih. - Sodelujoči organizatorju v času trajanja Akcije dovoljuje neodplačno javno objavo ustvarjene e-voščilnice in vseh dodanih elementov (kot npr. fotografije, lepe želje …) (vključno s soglasjem za radiodifuzno oddajanje, radiodifuzno retransmisijo ali sekundarno radiodifuzno oddajanje), dajanje na voljo javnosti, javno predvajanje, javno prikazovanje, reproduciranje in distribuiranje, prodajo in dajanje v najem, tako na fizičnih nosilcih del (CD, DVD …) kot tudi prek svetovnega spleta e-voščilnice, v vseh medijih, ki so v lasti ali upravljanju organizatorja. - Sodelujoči ima možnost zasebne objave e-voščilnice. V primeru, da na prvi strani aplikacije obkljuka možnost Zasebna objava, se bo njegova e-voščilnica objavila na spletnem mestu, ki bo dostopno samo z direktnim vpisom spletne povezave, ne bo pa javno objavljeno. V primeru, da ne obkljuka možnosti Zasebna objava, bo njegova e-voščilnica objavljena, kot je določeno v tretji alineji tega odstavka. Sodelujoči si lahko svojo e-voščilnico tudi natisne, shrani in/ali pošlje prijateljem. - Sodelujoči v Akciji sodelujejo tudi v nagradnem žrebanju za dnevne nagrade in se potegujejo za glavne nagrade, vendar samo, če gre za javno objavo e-voščilnice. S sodelovanjem v Akciji se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, e-naslov in kraj bivanja (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci nagradne igre navedejo v prijavi na Akcijo, posredujejo organizatorju, ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime, kraj bivanja) objavijo na spletni strani organizatorja www.siol.net, na zunanjih digitalnih zaslonih in na profilu na Facebooku Siol.net Trendi v primeru, da so izžrebani.

Objava e-voščilnic in glasovanje

Vsaka ustvarjena e-voščilnica (pri kateri ni obkljukana možnost Zasebna objava) bo po uredniški potrditvi v času trajanja Akcije od 3. 12. 2013 do vključno 5. 1. 2014 objavljena na mediju Planet Siol.net (www.siol.net), na zunanjih digitalnih zaslonih in na profilu na Facebooku Siol.net Trendi.

Pridržujemo si pravico, da e-voščilnice, ki so žaljive, diskriminatorne, zlonamerne, nespodobne, obrekljive, sovražne, grozeče, vulgarne in/ali napeljujejo k sovraštvu, nasilju, razširjanju in izražanju rasne, narodnostne, verske ali spolne nestrpnosti, vsebujejo simbole, znake, ki simbolizirajo totalitaristične režime, ali kako drugače vznemirjajo ljudi in/ali so po presoji organizatorja neprimerne za objavo, izbrišemo iz našega strežnika. Tovrstnih voščilnic organizator ne bo objavil.

E-voščilnice izražajo stališča avtorjev, ne uredništva in/ali organizatorja Planet Siol.net.

Za vsako e-voščilnico, ki bo objavljena na mediju Planet Siol.net, bo mogoče glasovati in se bo na podlagi števila prejetih glasov potegovala za glavne nagrade. Glasovanje bo potekalo le prek medija Planet Siol.net (www.siol.net), kjer bodo objavljene vse e-voščilnice, če se je uporabnik strinjal z javno objavo.

Pot do glasovanja bo omogočena tudi prek socialnih omrežij (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest in LinkedIn). Ko bo uporabnik kreiral e-voščilnico, bo lahko v spletni aplikaciji kliknil na ikono posameznega družbenega omrežja in s tem delil povezavo do objavljene e-voščilnice na mediju Planet Siol.net (www.siol.net), kjer bodo uporabniki lahko oddali svoj glas.

Glasuje lahko vsak uporabnik spleta, ki uporablja medij Planet Siol.net (www.siol.net). Uporabniki lahko za isti izdelek glasujejo večkrat – več glasov bo za posamezen izdelek oddanih, več možnosti za zmago ima ta izdelek. Glasovi se beležijo s pomočjo računalniškega sistema in so shranjeni v računalniški bazi.

Dostop do spletne aplikacije

Uporabnik lahko do spletne aplikacije dostopa prek spleta ali prek SMS-interakcije. SMS-interakcija deluje tako, da uporabnik na telefonsko številko 4455 pošlje ključno besedo ZELJA. Po poslanem sporočilu (SMS) sodelujoči prejme povratno sporočilo SMS: Ustvari unikatno e-voščilnico in deli lepe želje s prijatelji: http://siol.net/l/delimo-zelje. V primeru, da klikne na poslano povezavo, ga povezava usmeri na spletno aplikacijo, kjer lahko odda unikatno e-voščilnico. Ponudnik SMS-interakcije

Ponudnik storitev SMS-interakcije (del storitev GEM) je Prumaro, d. o. o., Ukmarjeva 6, 1000 Ljubljana, ki storitev ponuja in zanjo v celoti odgovarja (v nadaljevanju Ponudnik storitev), v imenu TSmedia, d. o. o.

Ponudnik poti je operater javnih digitalnih mobilnih telekomunikacijskih storitev, ki zagotavlja tehnologijo za komunikacijo in posredovanje vsebin SMS, MMS ter WAP in zagotavlja prenosno pot za opravljanje komunikacijske storitve med ponudnikom storitev in uporabnikom storitev prek digitalnega omrežja operaterja oz. digitalnega omrežja tujih operaterjev, s katerimi ima ponudnik poti sklenjene ustrezne pogodbe o gostovanju (v nadaljevanju: ponudnik poti ali operater). Prenos SMS-sporočil poteka prek omrežja operaterja GSM/UMTS.

Uporaba storitev je v skladu s Splošnimi pogoji uporabe storitev GEM za uporabnike (ki so objavljeni tukaj: http://www.gem.si/si/uporabniki/pravilniki_nagradnih_iger/) omogočena uporabnikom storitev naslednjih ponudnikov poti:

• Naročniki Mobitel in Mobi uporabniki, • Debitelovi naročniki in uporabniki Debikartice, • Si.mobilovi uporabniki, naročniki ali uporabniki predplačilnega sistema HALO, • M mobilovi uporabniki, • Izimobilovi uporabniki.

Podeljevanje nagrad

Organizatorji bodo z žrebom podelili dnevne nagrade, na podlagi glasovanja pa bodo podelili glavne nagrade.

Organizator bo izžrebal naslednje dnevne nagrade:

- 34x termo lončki Planet Siol.net (podarja TSmedia). V žrebanju za dnevne nagrade sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja Akcije pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo podatke: ime, kraj bivanja, e-poštni naslov. Vsak udeleženec Akcije lahko prejme le eno dnevno nagrado in eno glavno nagrado, ne glede na število ustvarjenih e-voščilnic. Tisti, ki so izžrebani za dnevne nagrade, se potegujejo tudi za glavne nagrade.

Žrebanje nagrad bo potekalo računalniško z naključnim algoritmom, in sicer z žrebom e-naslovov, ki so jih udeleženci navedli ob prijavi v Akcijo.

Za izvedbo Akcije in nadzor nad njenim potekom ter žrebanje nagrajencev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Žrebanje nagrajencev za dnevne nagrade bo vsak delovni dan, od 3. 12. 2013 do 5. 1. 2014 ob 14:00 na naslovu Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izmed vseh veljavno izpolnjenih prijavnic izžrebala enega nagrajenca za vsak dan. Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v Akciji ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izžrebanemu izžrebancu.

O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; e-pošti ter uri konca žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno.

Organizator in soorganizatorji bodo tistim e-voščilnicam, ki bodo dobile največ glasov, podelili naslednje glavne nagrade: - 1x celoletno zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco – Vzajemna Tujina Multitrip (podarja Vzajemna, D.V.Z), - 5x čokolada Vzajemna (podarja Vzajemna, D.V.Z.), - 10x termometer Vzajemna (podarja Vzajemna, D.V.Z.), - 10x majica RESPECT (podarja Vzajemna D.V.Z.), - 10x boni za masažo (podarja TSmedia).

Razglasitev nagrajencev za glavne nagrade bo 6. 1. 2014 ob 12. uri na naslovu Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

Nagrajenci bodo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti, najpozneje v osmih dneh po žrebanju, seznam nagrajencev pa bo objavljen na www.siol.net.

Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v e-pošti. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade oz. se podeli naslednjemu izžrebancu (pri dnevnih nagradah) oziroma avtorju e-voščilnice, ki ima naslednji največ točk (pri glavnih nagradah).

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v Akciji, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti: • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in • davčno številko ter navesti davčni urad.

Za morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado poskrbi nagrajenec.

Če nagrajenec v 14 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator Akcije si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je uporabnik v Akciji sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji Akcije.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v Akciji uporabnik privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej Akciji, vključijo v zbirko podatkov o uporabnikih in naročnikih organizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri/natečaju/Akciji, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov; pri čemer gre lahko za trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslal več kot 7 elektronskih sporočil. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošilja organizator.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadarkoli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo Odjava, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

Uporabnik Akcije organizatorju dovoljuje, da do preklica vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator Akcije se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo uporabljal posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Akcija se izvaja prek varne povezave SSL, podatki se hranijo na strežnikih pogodbenega partnerja, podjetja Sinus Iks, d. o. o., ki se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, in daje dovoljenje za upravljanje in obdelavo podatkov izključno podjetju TSmedia, d. o. o.

Avtorstvo

Uporabnik organizatorju jamči, da so vsebine, ki jih je oz. jih bo organizatorju izročil, njegova lastna in izvirna avtorska dela oziroma da ima na delih ustrezne pravice in da z njihovo izročitvijo in prenosom pravic organizatorju ne krši avtorskih in drugih pravic tretjih oseb.

S sodelovanjem v tej Akciji uporabnik prenaša na organizatorja izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno vse materialne avtorske pravice in druge pravice avtorjev, in sicer na avtorskem delu, njegovem prevodu, njegovih avdiovizualnih predelavah ali na fotografijah, nastalih v zvezi z avtorskim delom. Obenem se prenesejo izključno in vsebinsko, časovno ter teritorialno neomejeno tudi vse materialne avtorske pravice uporabnikovih prispevkov za namen dokončanja avtorskega dela.

Končne določbe

Organizator Akcije ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, ki lahko nastanejo zaradi napak v delovanju nagradnega izdelka. Organizator Akcije ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem Akcije sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu nagradna@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z Akcijo in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s to Akcijo ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator Akcije lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo Akcije, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila Akcije so dostopna na spletni strani na www.siol.net.

Ne spreglejte