Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 2. 2014,
15.08

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 25. 2. 2014, 15.08

8 let, 5 mesecev

Srbska igralka rešila 14 zaključnih žogic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Srbska teniška igralka Jovana Jakšič je na turnirju serije ITF v Arizoni proti Avstrijki Tamiri Paszek rešila kar 14 zaključnih žogic.

Jakšićeva, ki na lestvici WTA zaseda 146. mesto, je na koncu dobila dvoboj po treh nizih (4:6, 7:6 (13), 7:5) in tako osvojila svojo 14. lovoriko na turnirjih ITF.

Seveda je bila po tem neverjetnem dvoboju nad zmago presenečena tudi 20-letna Beograjčanka. "Ne morem verjeti, da sem rešila 14 zaključnih žogic. Še zdaj mi ni jasno, kako mi je to uspelo. Moram povedati, da sem pri vsaki zaključni žogici nasprotnice odigrala vrhunske točke. Mislila sem si, če sem lahko rešila eno, potem lahko rešim drugo. Pri šesti pa sem že nehala šteti," je razlagala Jovana, za katero je bil to prvi osvojeni turnir v letošnji sezoni.

"Do konca dvoboja nisem vedela, kakšen je bil rezultat po podaljšani igri. Samo želela sem se boriti do konca svojih moči. Vesela sem, da mi je uspelo zmagati na turnirju, saj je prvi v letošnji sezoni in premagala sem igralki, ki sta uvrščeni med prvih 30 igralk na svetu. Takšni dvoboji so zelo dobra izkušnja zame. Naučila sem se, da se ne smem predati do konca, ker je vse mogoče," je dodala mlada srbska igralka.

Ne spreglejte