Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 6. 2021,
10.29

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,98

35

Tudi to je šport Tudi to je šport priprave Korčula Instagram Anamarija Lampič Anamarija Lampič

Natisni članek

Nedelja, 20. 6. 2021, 10.29

3 leta, 1 mesec

Tudi to je šport

Izklesana Anamarija Lampič navijače pustila odprtih ust

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,98

35

Anamarija Lampič, najboljša slovenska smučarska tekačica zadnjega obdobja, se trenutno mudi na pripravah na hrvaškem otoku Korčula, kjer, kot je razbrati iz njene zadnje objave na Instagramu, neizmerno uživa. 

 

Lanskoletna dobitnica malega kristalnega globusa v šprintu in dobitnica dveh bronastih medalj s svetovnega prvenstva Anamarija Lampič, ki bazični del priprav že tradicionalna opravlja na hrvaškem otoku Korčula, je navijače, katerih ji res ne manjka, na Instagramu pozdravila z objavo atraktivne fotografije, na kateri si je povsem gola privoščila skok v morje.

Petindvajsetletna športnica je bistvo fotografije povzela s stavkom Svobodna kot voda (Free like water), objavo pa pospremila s še nekaj morsko obarvanimi emotikoni.

Anamarija Lampič
Sportal Anamariji Lampič se je letos pridružil še "tamau" #video #foto

Olimpijske igre so blizu ... 

Lampičeva, ki bo na prihodnjih zimskih olimpijskih igrah eno najmočnejših orožij slovenske reprezentance, je pred tednom dni v Planici predstavila svoj pripravljalni načrt. Veliko več bo priprav na višini, saj bodo tudi olimpijske igre v Pekingu na visoki nadmorski višini.

Slovenska športnica leta 2020 se bo julija pripravljala v Anterselvi, avgusta bo trenirala v Oberhofu, septembra pa se bo spet vrnila v Italijo na prelaz Lavaze.

Lani je večinoma trenirala sama, letos pa se ji je pridružil še brat Janez. Tekačica iz Valburge še vedno sodeluje z italijanskim trenerjem Stefanom Saraccom, velik del trenerskega dela pa prevzame tudi njen partner Boštjan Klavžar.

 

Ne spreglejte