SiolNET. Sportal Rokomet
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

RZS sredin trening s Srbijo odpira za javnost

1

termometer

Slovenska moška izbrana vrsta se v Podčetrtku pospešeno pripravlja na evropsko prvenstvo, kjer jo bodo lahko znova obiskali in se z njo družili slovenskih navijači.

Zaradi velikega zanimanja navijačev se je vodstvo moške članske reprezentance Slovenije odločilo, da bo zanje znova pripravilo trening odprtega tipa. Ta bo v sredo, 6. januarja 2009, ob 11. uri v novi večnamenski dvorani v Podčetrtku, v okviru treninga pa se bosta pomerili tudi reprezentanci Slovenije in Srbije.

Na prednovoletnem treningu odprtega tipa se je v nedeljo, 27. decembra 2009 zbralo več kot 500 ljubiteljev rokometa. Ti so poleg ogleda dobro uro in pol dolgega treninga izbrancev selektorja Zvonimirja Serdarušića uživali še v druženju z igralci in člani strokovnega vodstva slovenske izbrane vrste. Vsak izmed navijačev je dobil tudi fotografijo slovenske reprezentance, poleg tega pa so bili tako rokometaši kot strokovno vodstvo po treningu na razpolago za skupno druženje, zbiranje avtogramov in fotografiranje.

Po eni strani je prav zaradi zelo velikega zanimanja za prvi tovrstni trening, po drugi pa kot zahvalo za vrhunsko gostoljubnost v Termah Olimia in Podčetrtku reprezentančno vodstvo sklenilo, da bo sredin trening (začetek ob 11. uri) namesto prvotno napovedanega zaprtega tipa vendarle odprt tudi za javnost. V okviru treninga si bodo lahko ljubitelji rokometa ogledali tudi dvoboj med reprezentancama Slovenije in Srbije, ki se pripravljata za nastop na bližnjem evropskem prvenstvu v Avstriji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin