Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 8. 2008,
15.55

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 23. 8. 2008, 15.55

8 let, 5 mesecev

Zaradi spidveja šele v nedeljo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafte v 6. krogu PrveLige Telekom Slovenije proti Hit Gorici igrajo šele v nedeljo, saj je sobotni večer rezerviran za spidvej spektakel v Petišovcih. V moštvo se vračata Ošlaj in Janković.

Začetek nove sezone je pokazal nekaj značilnosti, ki opisujejo edinega prekmurskega prvoligaša Nafto iz Lendave. Glede na preteklo sezono je igralski kader bolj konkurenčen v boju za vrh, tudi na gostovanjih. Gostujoča moštva le stežka osvojijo točke pod lendavskimi goricami, slabost pa se je pokazala na zadnji tekmi v Mariboru. Nafta je zelo ranljiva, ko manjkajo ključni igralci moštva.

Glede zgoraj napisano in trenutno slabo formo Goričanov, ki so zapored izgubili že tri tekme, bi morale tri točke ostati v Prekmurju. Tekma izjemoma ne bo v soboto, kot je to ponavadi, razlog pa tiči v spidvej tekmovanju, ki se bo odvijalo v bližjih Petišovcih. V moštvo Damirja Roba se bosta najverjetneje vrnila kapetan Damjan Ošlaj in kreator igre Siniša Janković, medtem ko je za nastop Blaža Brezovačkega le malo možnosti. Prav tako sta še vedno izven pogona Dušan Bogdanović in Arpad Vass, kaznovanih igralcev pa v tem krogu ni.

Ne spreglejte