Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
31. 7. 2018,
12.28

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,44

Natisni članek

AC Milan Juventus Leonardo Bonucci Gonzalo Higuain

Torek, 31. 7. 2018, 12.28

5 let, 8 mesecev

Gonzalo Higuain pred vrati Milana, Leonardo Bonucci se vrača v Torino

V Italiji se obeta nov mega prestop

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,44
Gonzalo Higuain | Gonzalo Higuain je blizu prestopa v Milano. | Foto Reuters

Gonzalo Higuain je blizu prestopa v Milano.

Foto: Reuters

Argentinski napadalec Gonzalo Higuain, ki je pred dvema letoma za rekordnih 90 milijonov evrov iz Napolija prestopil v Juventus, je pred vrati Milana, poročajo nekateri relevantni italijanski mediji. Lahko se zgodi tudi to, da bo po le enem letu, ki ga je prebil v Torinu, v nasprotni smeri odpotoval branilec Leonardo Bonucci.

Po poročanju Sky Sporta je prestop Gonzala Higuaina v Milano tik pred zaključkom, lahko bi ga dočakali že danes. Tridesetletni nekdanji napadalec madridskega Reala, ki zdaj že pet let navdušuje na Apeninskem polotoku, naj bi bil v Milan posojen za eno leto, za kar naj bi Milančani Juventusu odšteli 18 milijonov evrov, naslednje leto pa bi ga lahko od Torinčanov dokončno odkupili za 36 milijonov evrov.

Higuain je za Juventus v dveh letih zabil 55 golov v 105 nastopih na vseh tekmovanjih. Pred tem je za Napoli na 147 tekmah dosegel 92 golov.

Leonardo Bonucci se po enem letu vrača v Juventus

Ob prestopu Higuaina naj bi Juventus in Milan poskrbela še za en posel. Izmenjala naj bi si branilca Mattia Caldara in Leonarda Bonuccija.

Vse kaže, da bo Leonardo Bonucci v Milanu zdržal le eno leto. | Foto: Reuters Vse kaže, da bo Leonardo Bonucci v Milanu zdržal le eno leto. Foto: Reuters

Štiriindvajsetletni Caldaro, ki ga je Juventus za 19 milijonov evrov od Atalante odkupil na začetku leta 2017, a od takrat za moštvo Juventusa ni odigral niti minute, naj bi odšel v Milano. V zadnjem letu in pol je namreč kot posojen nogometaš Torinčanov igral pri Atalanti.

Enaintridesetletni Bonucci, ki je lani za 42 milijonov evrov iz Juventusa prestopil v Milano, za katerega je v eni sezoni odigral 51 tekem, pa se bo vrnil v Juventus.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Preberite še:

Higuain
Sportal Juventus in Milan se dogovarjata za veliko rošado
Cristiano Ronaldo
Sportal Rezultati Ronaldovega zdravniškega pregleda so šokantni
Ne spreglejte