Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 1. 2013,
8.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 26. 1. 2013, 8.03

8 let

Sušić vpoklical tudi Džeka, v Ljubljani 8.000 navijačev BiH?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Selektor nogometne reprezentance BiH Safet Sušić je za prijateljsko srečanje s Slovenijo izbral vse najboljše igralce razen ''Kitajca'' Zvjezdana Misimovića in poškodovanega Sejada Salihovića.

S kako dobrim tekmecem se bo Slovenija pomerila 6. februarja, pričajo že besede slovenskega selektorja Srečka Katanca, ki je dejal, da Bosna in Hercegovina v tem trenutku spada med deset najmočnejših reprezentanc na svetu. V zadnjem času se lahko pohvali z odličnimi rezultati, dobro ji kaže tudi na poti za SP 2014 v Braziliji. ''Mogoče bi bilo pa dobro, da malo prekinemo niz dobrih rezultatov,'' se je ob tem, ko je predstavil seznam kandidatov za tekmo v Ljubljani, malce pošalil Safet Sušić. Legendarni zvezni igralec in Katančev soigralec na EP 1984 in SP 1990 je poudaril, da zmaga na tekmi s Slovenijo za njegove izbrance niti ni nujna. ''Slovenije niti ne moremo premagati na lahek način, saj ni toliko slabša od nas. Najbolj važna bosta odnos in prizadevnost igralcev, rezultat pa ne bo v prvem planu. Igralci bodo dobro motivirani, saj bo to generalka za kvalifikacijsko tekmo z Grčijo. Štadion bo poln, na njem bo polovica naših navijačev,'' je našteval priljubljeni ''Pape'' in tako razkril, da bi se lahko na srečanju v Stožicah zbralo kar 8.000 navijačev BiH. O tem je govoril tudi generalni sekretar Nogometne zveze BiH Jasmin Baković in dejal, da mu je takšne domneve o številu privržencev BiH predočila krovna zveza Slovenije.

Zaradi poškodbe je pod vprašajem še nastop Mensurja Mujdže (Freiburg), debitiral pa naj bi Josip Kvesić (Željezničar). Sušić je obljubil, da bo v Ljubljani izkoristil vseh šest menjav. Podobno kot Katanec, ki mu bo srečanje z BiH služilo kot priprava na kvalifikacijsko tekmo z Islandijo. BiH čaka marca dvoboj za ''brazilske'' točke z močno Grčijo.

Ne spreglejte