SiolNET. Sportal Nogomet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Simič: Na NZS nismo prepovedali ničesar

3

termometer

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Ivan Simič je odgovoril na očitke predsednika Sindikata profesionalnih nogometašev Slovenije (SPINS) Dejan Stefanoviča.

Predsednik SPINS Dejan Stefanovič je NZS očital, da na krovni slovenski nogometni organizaciji reprezentantoma Milivoju Novakoviču in Robertu Korenu ne dopustijo udeležiti se podelitve nagrad za najboljše igralce Slovenije v minuli sezoni. Zato so se na SPINS odločili, da prireditev SPINS XI, ki bi morala biti danes, odpovejo.

Na torkovi novinarski konferenci je predsednik NZS Ivan Simič odgovoril na očitke in predstavil svojo plat zgodbe. "Na Nogometni zvezi Slovenije nismo prepovedali ničesar. Nesporno je, da spoštujemo delovanje sindikata in več ali manj podpiramo vse ideje, ki jih tam imajo. Toda dejstvo je, da smo zdaj vse podredili članski reprezentanci, ki se pripravlja na tekmi proti Angliji in Poljski. Od trenutka začetka priprav je vse podrejeno režimu priprav selektorja Matjaža Keka, zato si ne moremo privoščiti, da bi igralca manjkala na treningu. Lahko bi se dogovorili drugače, zato se mi zdi skrajno nekorektno, da želijo na tak način izsiliti določene zadeve, ki si jih želijo," je odločno dejal prvi mož slovenskega nogometa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin