Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 8. 2008,
13.11

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 20. 8. 2008, 13.11

8 let, 5 mesecev

Prenosi nogometnih tekem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Generalni pokrovitelj PrveLige, Telekom Slovenije, je pojasnil razloge, zakaj si v tekoči sezoni (še) ni mogoče ogledati prenosov tekem PrveLige Telekom Slovenije na Sportalu oz. Planet TV.

V minuli sezoni ste si ljubitelji najboljše slovenske nogometne lige na Sportalu in Planet TV lahko ogledali vsaj eno tekmo kroga v PrviLigi Telekom Slovenije, s preostalih tekem pa smo objavili vrhunce. Letos prenosov zaenkrat še ni. S Telekoma Slovenije, ki je bil glavni pokrovitelj prenosov, so pojasnili zakaj. Njihov odgovor objavljamo v celoti:

"Zaenkrat še niso zaključeni vsi dogovori z Združenjem 1. SNL, povezani s sponzoriranjem letošnjega prvoligaškega prvenstva, zato v Telekomu Slovenije nimamo pravic za prenos posameznih tekem. Poleg pravic je prenos odvisen tudi od produkcije in linkovskih povezav, kar je povezano s precejšnjimi stroški. V lanski sezoni smo vse to pokrivali sami, v letošnji sezoni pa pogovori na to temo še niso končani. Vsekakor upamo, da bomo uporabnikom oz. obiskovalcem našega spletnega portala siol.net in gledalcem Planet TV čimpreje lahko ponudili ogled izbranih tekem v neposrednem prenosu in/ali posnetku."

Do takrat pa si boste obiskovalci Sportala še vedno lahko ogledali vse vrhunce polčasov in tekem v PrviLigi Telekom Slovenije.

Ne spreglejte