Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 8. 2008,
10.39

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 6. 8. 2008, 10.39

8 let, 5 mesecev

Pokorn zapustil Domžale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometni klub Domžale in zvezni igralec Jalen Pokorn sta v torek na željo nekdanjega slovenskega reprezentanta sporazumno prekinila pogodbo.

Devetindvajsetletni Gorenjec, ki se je dvakratnim državnim prvakom priključil sredi minule sezone, si v tej pod vodstvom Roberta Pevnika ni uspel priboriti zadovoljive minutaže. Športni direktor Domžalčanov je ob tej priložnosti za klubsko stran priznal, da je do sporazumne prekinitve pogodbe prišlo na željo Jalna Pokorna.

''Zaveda se, da bo v Domžalah težko dobil minutažo, ki bi ga zadovoljila. Pri njegovi starosti si želi večjo minutažo in stalno igranje. Omogočili smo mu, da si lahko poišče klub v katerem bo dobil več priložnosti za igro. Na drugi strani smo v strokovnem štabu ocenili, da imamo zanj primerno zamenjavo v naših mlajših igralcih, ki so se na začetku sezone priključili prvi ekipi,'' je povedal Dejan Djuranović. Nekdanji igralec Triglava, Olimpije, Hapoela Nazareth Ilit (Izrael), Tereka iz Groznega (Čečenija/Rusija), Atlantasa (Litva) in Domžal je zbral za člansko izbrano vrsto 12 nastopov.

Ne spreglejte