Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
11. 5. 2015,
17.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 11. 5. 2015, 17.32

6 let, 7 mesecev

Lionela Messija so grabili za mednožje in zadnjico

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za nami je nov teden, tudi v njem zanimivih dogodkov z nogometnih zelenic in ob njih ni manjkalo. Izbrali smo jih deset.

Neymarja nosi kar na glavi

Neki brazilski navijač iz Sao Paula je očitno velik navdušenec nad nogometnimi mojstrovinami zvezdnika Barcelone Neymarja. Celo tako zelo velik, da si je podobo slovitega rojaka s pomočjo spretnih rok frizerja omislil kar na glavi.

Zbirka, o kateri sanja vsak nogometni navdušenec

Branilec Barcelone in španske reprezentance Gerard Pique je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo dresov, ki jih je zbral v času, ko igra na najvišji ravni. V njej so dresi številnih slovitih imen. Ni kaj, zbirka, o kateri sanja vsak nogometni navdušenec.

Cristiano Ronaldo dokazal, da mu ni vseeno za oboževalce

Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo si je pretekli teden ogledal enega izmed dvobojev španskega teniškega asa Rafaela Nadala na turnirju v Madridu. Čeprav je sedel na tribuni, namenjeni za pomembne obiskovalce, so ga vseskozi motili številni oboževalci, ki so ga prosili za skupne fotografije. Portugalskega zvezdnika, ki ga imajo nekateri za arogantneža, to ni zmotilo. Še več, nekaterim je pri tem celo pomagal.

Na igrišče so pritekli kar z mamami

Nedelja je marsikje po svetu minila v znamenju mam. Tudi na Nizozemskem. Tam so ga na tekmi med Ajaxom in Cambuurjem (3:0) zaznamovali na prav poseben način. Nogometaši domačega kluba so namreč na igrišče pritekli v družbi svojih mam. Lepa gesta, ni kaj.

Veličastno slovo novega zvezdnika Manchester Uniteda

Mladi nizozemski napadalec Memphis Depay po koncu sezone odhaja v Manchester United. Še pred tem bo odigral zadnjo tekmo v dresu PSV Eindhovna, pri katerem se je začela njegova pot med zvezde. Zadnjo tekmo pred domačimi navijači je že odigral, pristaši nekdanjega kluba Tima Matavža pa so 21-letniku pripravili res veličastno slovo.

S čim se je navijačem zahvalil John Terry?

Izkušeni branilec londonskega Chelseaja John Terry je v preteklem tednu proslavil lep mejnik. Na Instagramu je presegel mejo milijona sledilcev. V to čast je za vse tiste, ki mu sledijo, objavil fotografijo z vsemi lovorikami, ki jih je osvojil. Res jih ni malo.

Lewis Hamilton je igral nogomet s Thierryjem Henryjem

Dan po veliki nagradi Španije za svetovno prvenstvo formule 1 je Lewis Hamilton, eden izmed zvezdnikov bencinskega športa, igral nogomet z nekdanjim zvezdnikom evropskega nogometa, Francozom Thierryjem Henryjem. Kako se je Britanec odrezal?

Lionela Messija so grabili za mednožje in zadnjico

Lionel Messi je danes najboljši nogometaš na svetu, po mnenju mnogih tudi najboljši vseh časov. Leta 2006, ko je bil šele na začetku bleščeče poti in še ni bil tako znan, pa je gostoval v eni izmed humorističnih oddaj v Argentini, v kateri do njega niso bili nič kaj prizanesljivi. Dvomimo, da bi si as Barcelone in argentinske reprezentance danes dovolil tisto, kar si je takrat.

Nesrečnik, ki ga je ponižal Lionel Messi, je bil tarča posmeha

Branilec münchenskega Bayerna Jerome Boateng, ki ga je Lionel Messi ponižal in spravil na zadnjico, preden je zabil enega izmed dveh golov pri zmagi Barcelone s 3:0 nad Bavarci v prvi tekmi polfinala lige prvakov, je bil v dneh po sredini tekmi tarča takšnih in drugačnih zbadljivih domislic nogometnih navijačev. Nekatere izmed teh si lahko ogledate v spodnjem videu.

Neverjeten avtogol italijanskega vratarja

Torino in Empoli sta sredi tedna igrala tekmo italijanskega prvenstva, ki jo je z 1:0 dobil drugi. Zmagovalca je odločila bizarna napaka vratarja Torina Danieleja Padellij na samem začetku tekme. Oglejte si, kaj si je privoščil izkušeni vratar.

Ne spreglejte