Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
14. 1. 2010,
9.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 14. 1. 2010, 9.01

8 let

Laporta ponosen, Messija boli

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Barcelona je že v drugem tednu leta 2010 izgubila možnosti, da bi ponovila uspeh iz minulega leta in izpadla iz pokala. Predsednik katalonskih nogometašev ne vidi razlogov za nezadovoljstvo.

Barcelona je v minulem letu zmagala v vseh tekmovanjih, v katerih je nastopila. V letu 2010 takega uspeha zagotovo ne bo ponovila. V sredo v povratni tekmi osmine finala španskega pokala v Sevilli ni uspela nadoknaditi zaostanka s prve tekme (1:2) in kljub zmagi z 1:0 izpadla. Po tekmi je pred novinarske mikrofone stopil predsednik katalonskega kluba. ''Imeli smo možnost, da bi nadoknadili zaostanek in bili na dobri poti, da nam to uspe. Na koncu smo vseeno izpadli, zato moramo nogometašem Seville čestitati na zasluženem napredovanju. Čeprav se poslavljamo, sem zelo ponosen na naše nogometaše. Na povratni tekmi so igrali dobro in bili blizu napredovanja. Čeprav smo zmagali, nismo napredovali. Zadetka, ki smo ju prejeli pred domačimi navijači, sta nas stala napredovanja v četrtfinale. Škoda, a to je nogomet. Ne moreš biti vedno uspešen,'' je bil po izpadu povsem miren Joan Laporta.

Messi: Izpad je boleč

''Izpad iz pokala je boleč. V drugem polčasu smo imeli veliko priložnosti in bili blizu napredovanja, a se žal ni izšlo. Razočarani smo, saj smo pričakovali, da bomo šli naprej. Vseeno pa je potrebno biti pošten in Sevilli čestitati za napredovanja. Želim jim vso srečo v nadaljnjem tekmovanju,'' je po tekmi dejal prvi zvezdnik Barcelone Lionel Messi. ''Preživeli bomo, a nas izpad boli. Sevilli je uspel velik posel, zato ji iskreno čestitam. Nismo navajeni izgubljati, zato smo razočarani, a ta izpad ne bo veliko vplival na nas. Čaka nas še veliko tekem in verjamem, da bomo že na naslednjih uspešnejši, kot smo bili zdaj. Barcelona je navajena zmagovati in to bomo v nadaljevanju sezone tudi pokazali,'' pa je po izpadu dejal branilec Barcelone Gerard Pique.

Ne spreglejte