Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 12. 2012,
16.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 1. 12. 2012, 16.41

7 let, 12 mesecev

Kranjčani so se izvlekli na Bonifiki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Luke Koper in kranjskega Triglava so se v 21. krogu 1. slovenske nogometne lige razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0).

Kranjčani so še tretjo tekmo zapored končali neporaženi. Tokrat so se izvlekli v izdihljajih tekme, ko je Anže Jelar zadel za 1:1 in poskrbel za šesti remi Triglava v sezoni in šesto mesto na lestvici. Koper je na drugi strani vodil vse od 31. minute, na koncu pa se je moral zadovoljiti z neodločenim izidom, prav tako šestim v sezoni. Koprčani ostajajo na četrtem mestu.

Solidno tekmo je obetal že začetek, ko sta Davor Bubanja v peti in Matej Poplatnik v 22. minuti nevarno ogrozila koprskega vratarja Igorja Nenezića. Domači so prvič zapretili v 23. minuti, ko je Ivan Brečević z roba kazenskega prostora dobro streljal iz obrata, osem minut pozneje pa je isti igralec lepo ustavil globinsko podajo Domna Črnigoja in iz bližine premagal Darjana Curanovića, ki je v vratih zamenjal obolelega Žana Pelka (pri Triglavu je zaradi bolezni manjkal tudi prvi strelec Enis Đurković).

V drugem polčasu so domači imeli dve veliki priložnosti za povišanje prednosti. V 62. minuti Denis Popović po lepi podaji Brečevića z vsega petih metrov ni zmogel premagati gostujočega vratarja. Šest minut pozneje je dvojno podajo z razpoloženim Brečevićem izmenjal Matej Pučko, ki je pritekel povsem sam pred kranjska vrata, a se je znova izkazal Curanović. Še zadnjo priložnost za domače je v 72. minuti zapravil Popović.

Nato so se gostitelji nerazumljivo povlekli v obrambo, gosti pa so se razigrali. V 78. minuti je Jelar dobro streljal z 20 metrov, a je Nenezić strel obranil. V 87. minuti je Blaž Šujica s petih metrov zapravil veliko priložnost za goste, ki pa so z vztrajnostjo premoč v končnici kronali ob koncu srečanja. Nekdanji koprski nogometaš Bubanja je lepo spustil žogo v prazen prostor, Jelar pa je mojstrsko žogo prek vratarja Nenezića poslal v domačo mrežo.

Ne spreglejte