Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 6. 2014,
13.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

seks

Petek, 20. 6. 2014, 13.57

8 let

Kdo v Braziliji največ seksa?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogomet je živahen šport. Na to, kako se na tekmah odrežejo igralci, lahko vpliva več dejavnikov, zato so nekateri trenerji igralcem prepovedali posteljne aktivnosti. Drugi jih spodbujajo.

Surova represija

Nogometni reprezentanti bivajo v precej luksuznih hotelih, precej dobro pa je poskrbljeno za vse njihove muhe. A izjema je ena od osnovnih potreb. Trenerji se v pogledih na to, kakšen učinek ima na igro spolnost, povsem razlikujejo. Najbolj ekspliciten je bil bosanski trener Safet Sušić, ki je izjavil, da lahko njegovi igralci poiščejo alternativne rešitve, tudi masturbirajo lahko, če želijo, a seksali v Braziliji ne bodo. Prepovedi so bili deležni še igralci Rusije, Čila in Mehike. Očitno se represija režimov odraža tudi v športu. Glede na lokacijo prvenstva in sloves Brazilk ter z njimi povezanega depilativnega standarda je prepoved še posebej surova.

Kaj sploh še ostane velikim

Na drugi strani lestvice so bolj liberalni trenerji, ki so očitno poslušali znanost. Ta namreč meni, da spolnost pred športnimi podvigi, če ni tako intenzivna, da meji na športni podvig, ni škodljiva. Lahko celo koristi. Igralci Nemčije, ZDA, Avstralije, Nizozemske, Urugvaja, Švice, Španije in Anglije se lahko tako brez omejitev sproščajo tudi v dvoje (ali še v večjem številu, seveda).

Žene, ljubice in urniki

Kompleksno in žgečkljivo vprašanje, kot je posteljni trening, na tako pomembnem tekmovanju seveda nima vedno črno-belega odgovora. Nigerijski igralci se tako mesenim užitkom lahko predajajo, a zgolj z ženami. Ljubice so prepovedane. Jezne žene pač ne gre podcenjevati in noben trener si ne želi, da bi se kdo od igralcev zaradi skoka čez plot iz surovega napadalca prelevil v dunajskega dečka. Italijani, znani zapeljivci, pa imajo odprto politiko – dovoljene so žene in/ali ljubice, ni pa jasno, ali hkrati ali ločeno. Španci so bili prav tako deležni omejitev – kakršnakoli spolnost na predvečer tekme odpade. Morda usodna napaka.

Pozitivna motivacija

Posebej ustvarjalen je bil selektor Kostarike, ki je svoje varovance motiviral na zanimiv način. Obljubil jim je namreč nemoteno in neomejeno penetracijo, ko se uvrstijo v osmino finala. Pred tem mejnikom: celibat. Zadevo so si precej zapletli Francozi, ki gredo po svoje proti svoji stereotipni tradiciji. Tistega ne smejo početi vso noč, izogibati pa se morajo tudi akrobatskim položajem.

Veliko neznank

Preostale ekipe niso izrazile uradnega stališča do teh žlahtnih fizičnih priprav. Tudi homoseksualnost je v svetu nogometa očitno še mit, saj se nobeno navodilo ne nanaša na moža, fanta ali priležnika.

Ne spreglejte