Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
30. 3. 2015,
17.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

socialna omrežja Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Gareth Bale himna

Ponedeljek, 30. 3. 2015, 17.32

6 let, 7 mesecev

Kako je Cristiano Ronaldo dečka spravil v jok

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Spet je tukaj izbor desetih najbolj zanimivih dogodkov z nogometnih zelenic iz prejšnjega tedna, ki so na takšen ali drugačen način preplavili socialna omrežja..

Spoštovanja vredna poteza: zvezdniku Reala ni bilo vseeno za dečka

Čeprav je bil junak dneva Cristiano Ronaldo, ki je pri zmagi Reala nad Granado z 9:1 zadel kar petkrat, je bil po nedeljski spektakularni tekmi v središču pozornosti tudi vratar Madridčanov Iker Casillas, ta je s potezo, ki si jo lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, ogrel srca številnih navijačev povsod po svetu. Ikoni desetkratnega evropskega prvaka ni bilo vseeno, ko je žoga po eni izmed akcij zadela mladega navijača, ki je bil na tribuni.

Čakanje na vrnitev ga je tako ganilo, da je zajokal

Na sobotnem derbiju med Borussio Dortmund in Bayernom, Münchenčani so zmagali z 1:0, so gledalci videli tudi vrnitev Thiaga Alcamtare po dolgotrajnem okrevanju po poškodbi. Po uspešni vrnitvi, na katero je čakal zelo dolgo, je bil mladi španski vezist tako ganjen, da je po tekmi kar zajokal. Zelo čustveno se je odzval tudi njegov trener Josep Guardiola.

Z eno potezo je iz igre vrgel tri nasprotnike

Wesley Sneijder je bil junak nedeljske zmage Galatasarayja nad Karabüksporjem s 4:2 v turškem prvenstvu, zabil je dva gola. Na tej tekmi se je izkazal tudi s preigravanjem, s katerim je iz igre vrgel kar tri nasprotnike in jih osmešil.

Navijaška koreografija, ki ji ni para

Navijači Marseilla veljajo za ene od najbolj gorečih navijačev v Evropi. Tudi na nedeljskem derbiju, ko je na štadionu Velodrome gostoval PSG in zmagal s 3:2, je bilo tako. Koreografija, ki so jo pred začetkom tekme priredili navijači Marseilla, je bila res veličastna.

Cristiano Ronaldo je dečka spravil v jok

Po koncu enega izmed treningov so se pri izhodu iz trening centra Reala Madrida navijači zbrali ob poti, po kateri se na treninge in z njih peljejo zvezdniki Reala. Tudi tokrat je bilo tako, med njimi je bil tudi deček, očitno velik navdušenec nad Cristianom Ronaldom. Toda ko se Portugalec s svojim dragocenim jeklenim konjičkom ni ustavil pri množici, ki je vzklikala njegovo ime, je bil mladi navijač tako razočaran, da je planil v jok.

Izjav ni želel dejati, je pa zato prepeval

Zvezdnik Barcelone Dani Alves naj bi po koncu sezone zapustil Katalonijo. V zadnjih tednih se je v javnosti pojavilo več namigovanj, kje bo nadaljeval svojo kariero. Ugibanj na to temo zato ne manjka, podobno je bilo tudi ta teden, ko je Brazilec poslušal številna vprašanja sedme sile, a nanje ni odgovarjal. Je pa zato s slušalkami na glavi predstavnikom sedme sile, ki so korakali ob njem, prepeval.

Soigralca nista več, a znameniti pozdrav sta ohranila

Robert Lewandowski in Marco Reus sta še v prejšnji sezoni igrala skupaj za Borussio Dortmund in bila velika prijatelja. Pred začetkom te sezone je Poljak odšel v Bayern München, a prijateljstvo z zvezdnikom nemškega nogometa je ostalo. Vsaj sodeč po pozdravu, ki sta ga prikazala pred sobotnim derbijem nemškega prvenstva, ko sta se znašla na nasprotnih straneh.

Diego Maradona ga je pretepal kot zmešan

Legendarni Argentinec Diego Maradona, nekoč najboljši nogometaš na svetu, se je očitno odločil, da se preizkusi v boksu. Poglejte, kako je pretepal lutko v enem izmed fitnesov.

Vsesplošni pretep po koncu sicilijanskega derbija

Nekoč sloviti angleški nogometaš David Beckham je imel v zadnjem času zelo bujno brado, a si jo je zdaj le malce skrajšal. V eni izmed pogovornih oddaj, v kateri je nastopil, je priznal, da ga je v to prisilila žena Victoria.

Najgrša pričeska vseh časov?

Brazilski nogometaš Ratinho se je na zadnji tekmi svojega Rema pojavil s pričesko, ki se mu ni najbolj posrečila. Oglejte si, zakaj so se številni zgražali nad podobo, ki si jo je omislil ta vezist.

Ne spreglejte