Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 7. 2008,
16.23

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 25. 7. 2008, 16.23

8 let, 5 mesecev

Janković: Tekma kot vsaka druga

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Nafte se bodo s soboto zvečer pomerili proti aktualnim prvakom Domžalam, proti nekdanjim soigralcem pa se bosta udarila Siniša Janković in Tim Lo Duca.

Tako Nafta kot tudi Domžale so v prvem krogu novega prvenstva zabeležili zmagi z 2:0. Lendavčani so premagali Labod Dravo, aktualni državni prvaki pa Primorje. V modro-belem dresu se bosta proti nekdanjim soigralcem zaigrala Siniša Janković in Tim Lo Duca.

"Mi se bomo potrudili, da najboljše odigramo tekmo, kakšen pa bo rezultat pa bomo videli po tekmi," pravi Janković, ki mu igranje proti nekdanjemu klubu ne bo nič posebnega: "Občutki bodo prijateljski, vendar za mene je ta tekma kot vsaka druga, gremo v borbo za točke. Ne morem reči, da čutim kaj posebnega, kakšne naboje ali kaj podobnega." Statistika medsebojnih tekem je močno na strani Domžal, ki je v zadnjih treh sezonah od dvanajstih tekem kar devetkrat zmagala, trikrat pa se srečanja končala z začetnim izidom 0:0, vendar vedno v Lendavi.

Glede na preteklo sezono imajo Lendavčani na prvi pogled močnejši igralski kader, medtem ko prvaki niso kaj dosti kadrovali, zapustil pa jih je najboljši strelec lanskega prvenstva Dario Zahora. Poleg tega sta klub zapustila dva ideologa razcveta nogometa ob Kamniški Bistrici, Slaviša Stojanovič in Nenad Protega. Kakšne posledice bo to imelo? "Menim, da bo to najboljše pokazal čas. Zagotovo sta oba pustila globok pečat v Domžalah, saj so vsi dosedanji uspehi povezani z njima," pravi Siniša Janković.

Ne spreglejte