Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 11. 2008,
16.54

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 16. 11. 2008, 16.54

8 let, 5 mesecev

Halilovič preprečil sedmi zaporedni poraz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Laboda Drave in Primorja so se v 17. krogu PrveLige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 1:1. Ptujčani so po šestih zaporednih porazih končno osvojili prvo točko.

Ptujčani so po šestih zaporednih porazih končno osvojili prvo točko. Toda zelo dolgo je kazalo na sedmi poraz, saj je Halilović šele v sodnikovem podaljšku drugega polčasa izničil prednost Primorja. Obe ekipi pa sta še vedno bližje dnu lestvice, ki ga zaseda Koper, kot pa sedmouvrščenemu Interblocku, za katerim Drava zaostaja pet, Primorje pa šest točk.

Domačini so se zavedali pomembnosti tekme in so začeli zelo zavzeto. V četrti minuti je s strelom poizkušal Drevenšek, vendar je meril previsoko. Štiri minute pozneje je Bošnjak dobil lepo žogo nekoliko na levo stran v kazenskem prostoru Primorja, vendar je njegov strel zletel mimo leve vratnice. Sčasoma so domačini igro umirili, gostje pa so svoje priložnosti iskali v hitrih nasprotnih napadih. V 30. minuti pa so povedli. Teinović je s prostega strela žogo poslal v domači kazenski prostor, Krstič, ki je v igro vstopil namesto poškodovanega Panikvarja, pa je matiral domačega vratarja Murka.

Gostje niso zdržali do konca

Primorci so zapretili tudi takoj na začetku drugega polčasa, ko so lepo izigrali domačo obrambo, streljal je Teinović, ki je verjetno žogo že videl v mreži, vendar jo je požrtvovalno izbil Halilovič. Nato so pobudo prevzeli domačini, ki so sprožili kar nekaj strelov proti vratom ''rdeče-črnih'', toda vsi po vrsti so bili nenatančni. Ko je že kazalo, da Drava še sedmič zapored poražena, je bil v prvi minuti sodnikovega podaljška v gneči pred vrati Primorja najbolj zbran Halilovič in gostiteljem prinesel tako želeno točko.


Fotoutrinki s tekme:



Ne spreglejte